AA Glas | Dé Glasspecialist met 24 uurs service AA Glas heeft een ruim glasassortiment en is tevens 24/7 bereikbaar indien uw glasschade acuut verholpen moet worden. Bezoek de website voor meer info.

AA Glas Reviews

  Verschrikkelijke ervaring

  Bestel NOOIT glas bij dit bedrijf! Don't ever order glass with this company!

  Na maanden gewacht te hebben ivm leveringsproblemen (waarover geen enkele communicatie was vanuit het bedrijf, ik heb hier zelf wekelijks over moeten bellen om informatie te krijgen), heb ik meerdere malen gebeld om een afspraak te maken om het glas te plaatsen. Vaak de belofte gehad dat ik teruggebeld zou worden, dit is nooit gebeurd. Na 8 keer (!!!) zelf gebeld te hebben voor een afspraak, zou deze in de ochtend tussen 9-12 plaatsvinden. Vervolgens heb ik tot 17 uur thuis zitten wachten, waarbij ik meerdere keren gebeld heb en ze met nieuwe afspraken kwamen, die vervolgens ook niet werden nagekomen.

  Beschamend slechte communicatie en klantenservice, geen verontschuldigingen of compensatie vanuit het bedrijf aangeboden gekregen. Ik raad iedereen dit bedrijf ten zeerste af!

  Geen aanrader

  Ik zou AA glas niet aanraden en niet weer mijn ramen laten vervangen!

  We hebben een oud huis waar we in totaal 9 ramen hebben laten vervangen. De meesten hiervan zijn te klein opgemeten waardoor er veel kit nodig was om de zwarte rand van t glas weg te werken. Verder hadden de monteurs weinig oog voor detail. Nieuwe opdeklatten waren in eerste instantie niet netjes opgemeten en gemonteerd. Ook een voorzetraam was scheef gemonteerd. Ze zijn teruggekomen om dit te corrigeren, maar je zou eigenlijk verwachten dat ze dit gewoon in 1x goed geplaatst kan worden. Verder hebben ze bij een raam de oude opdeklatten herbruikt, waarvan eentje gebarsten terug geplaatst. Zie foto.

  Wel goed was t contact voor de plaatsing en het was handig dat de offerte online in detail te bekijken was. Uiteindelijk wil je echter gewoon mooie ramen.

  Heb je een oud huis en is er glas lek of wil je beter isolerend glas, ga dan op zoek naar een ander bedrijf.

  Sterke punten
  Duidelijke offerte

  Zwakke punten
  Slordig gemeten
  Slordig geplaatst

  Bedrijf houdt zich niet aan afspraken

  Wij hebben helaas geen goede ervaringen met AA Glas. Veel onduidelijkheden tijdens offerte periode en onnodige extra kosten door gebrek aan overleg tussen glas zetter en cliënt. De tegemoetkoming voor aantal zaken die niet goed zijn gegaan werd eerst mondeling aangeboden, maar daarna op onprettige wijze terug getrokken. Wij doen geen zaken meer met dit bedrijf.

Bezoek AA Glas

Schrijf een review