• Wat een waardeloos bedrijf! Niets dan klachten over Glaskoning. Slechte communicatie, telefonisch onbereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd. Meerdere malen aangegeven dat het glas voor onze stacaravan is op een camping. Wordt het glas voor 8:00 geleverd! Een planner die zijn vak verstaat gaat eerst uitzoeken vanaf hoe laat de camping toegankelijk is. Glas wordt incompleet geleverd. Hiervan worden wij van tevoren niet op de hoogte gebracht. We wachten al ruim 2 weken op het resterende glas, maar Glaskoning geeft niet meer thuis. Op e-mails geen reactie en aan de telefoon wordt de hoorn erop gegooid vanwege drukte. Waardeloos! Ik raad niemand aan om glas bij dit bedrijf te bestellen. Daarnaast is het glas zeer slecht afgewerkt. Zonde van de ruim € 400,-. Medewerkers beloven terug te bellen of een e-mail te sturen, maar niets van wat wordt beloofd, wordt nagekomen. Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we hier NOOIT glas besteld.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie Matige kwaliteit glas Beloftes worden niet nagekomen Bestelling niet compleet Amper bereikbaar (je moet echt geluk hebben om iemand aan de telefoon te krijgen)

  Door Lenny en Arn op 17 juli 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


VergelijkGlaszetters.nl

Op VergelijkGlaszetters.nl lees je reviews over alle glaszetters van Nederland.Dit geeft jou in Ć©Ć©n oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw glaszetter ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!