Reviews over Glaszetters


  alles fout behalve de prijs - Review over GlasKoning

  Los van de prijs mag ik wel zeggen dat deze leverancier op de overige punten slecht scoort. Het glas moest per kraan naar de 4e verdieping en ik had dat al bij de bestelling opgegeven. En nog eens in een paar emails bevestigd zodat dat niet fout kon gaan. Zou je denken. Het glas kwam op de verkeerde verpakking aan, was verkeerd op de bokken geplaatst en de chauffeur plaatste de pallets zonder aan te bellen op de parkeerplaats. Een vrachtbrief heb ik nooit gezien. Ik kwam erachter toen ik naar buiten liep. Nou moet ik dat glas plaat voor plaat naar boven en dan door de woning sjouwen. Denk maar niet dat Glaskoning me daarbij helpt.

  Sterke punten
  prijs

  Zwakke punten
  de rest

  Glaspunt oplichters - Review over Glaspunt

  Origininele rubbers niet terug plaatsen. Op de bon 4 mm terwijl in het echt 3 mm geplaatst is. Op de website 9,2 cijfer terwijl het overgrote deel negatief is, incl personeel. Overwerken en niet uitbetaald krijgen. Tonnen € uitgeven aan internet reclame en dan het leeuwendeel door partners laten doen. Elk glasbedrijf spuwt ze uit, incl klanten.

  Sterke punten
  Personeel en klanten onder druk zetten

  Zwakke punten
  Normaal bedrijf zijn

  perfect - Review over GlasKoning

  Nu in corona tijd moest ik wat langer wachten op mijn bestelling. Helaas nog even uitstel door ziekte en dan... Een super vriendelijke chauffeur die ik hielp en mijn ramen netjes afleverde . Geen problemen. Meer kan je niet verwachten maar de snelheid en service zijn perfect. Dank Glaskoning .

  Sterke punten
  snelheid en aflevering

  Zwakke punten
  geen

  Na twee maanden nog steeds geen levering - geen reactie via mail. - Review over GlasKoning

  Reeds drie mails gestuurd... geen antwoord.. Twee maanden geleden besteld en heb verder nooit meer iets vernomen...

  Sterke punten
  website voor bestelling was makkelijk

  Zwakke punten
  Geen communicatie. Valse informatie over levertijden.

  Prima bedrijf. Al 4 keer glas daar besteld en niks problemen - Review over GlasKoning

  Ik snap de grote hoeveelheid negatieve meldingen niet. Ik heb in ieder geval altijd op tijd en in goede staat de leveringen ontvangen. Heb al 4x besteld bij dit bedrijf en in mijn geval was de communicatie prima. Ook nette mensen die het glas leverden waren niet beroerd om een handje te helpen. Ik heb zo het idee dat alleen mensen die een slechte ervaring hebben hier reageren. Deze melding is in ieder geval positief. Heb net weer glas besteld en ga er vanuit dat het weer goed gaat.

  Sterke punten
  Communicatie wb leveren van het glas en altijd op de afgesproken tijd.

  Zwakke punten
  Geen idee.

  Dubbelzinige communicatie met achteraf hoe rekeningen - Review over Glaspunt

  "Onbetrouwbaar, waardeloos, extreem duur en slechte service " Heel onduidelijke offertes gekregen. Meermaals telefonisch en via mail om uitleg gevraagd m.b.t. de definitieve totaal prijs en benoemd dat we niet voor verrassingen wilden komen te staan. Slechte communicatie tussen degene die het glas heeft opgemeten en degene die het glas zou plaatsen. Na inmeten lange levertijd van het glas. De monteur (die te laat was) uitte veel frustratie omtrent de zaken die de inmeter toegezegd had aan de klant. Het werk werd afgeraffeld (rommel achtergelaten, onzorgvuldig gekit waardoor dezelfde dag nog kieren zichtbaar waren in het kitwerk, beschadigde glaslatten gebruikt). Wij bestellen hier nooit meer glas danwel service. Onduidelijke communicatie en asociale houding wanneer om uitleg wordt gevraagd van de facturen. Absoluut niet klantvriendelijk en ontzettend over-priced voor de service die je krijgt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, waardeloos, extreem duur en slechte service

  oplichters bedriegers liegbeesten - Review over GlasKoning

  was inmiddels al onderweg naar Ede om mijn geld of glas te halen chauffeur was er pas om 10.45 uur geen belletje of wat ook. Mijn vrouw was toevallig thuis anders hadden ze het zeker voor de deur gekwakt. Er was iemand ziek geworden. Ik ben inmiddels ziek van hun. Ze hebben mazzel dat ik niet inmiddels was aangekomem in Ede anders hadden ze daar een glasbestelling moeten opnemen. Koop hier niks!!!

  Sterke punten
  liegen

  Zwakke punten
  is teveel voor dit forum

  niet leveren glas en liegen - Review over GlasKoning

  Na 2 maanden te wachten op glas loze beloften wederom vertragen levering uiteindelijk datum gekregen voor levering. zit je te wachten vrij genomen maar eens gebeld telefonisch niet bereikbaar. Order wilden ze er niet uithalen. Dit bedrijf kan je geen bedrijf noemen koning van list en bedrog niet van glas

  Sterke punten
  liegen

  Zwakke punten
  eerlijkheid

  Toch niet leveren terwijl er een bezorgdag/ datum gemaild is. - Review over GlasKoning

  Bestelling geplaats, nog steeds niet geleverd. Ik krijg mail met leverdatum, en tijd maar er komt NIETS ! Telefoon nemen ze niet op , mail reageren ze niet. Diep triest, spijt van bestelling, zal mijn geld wel kwijt zijn...

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Levertijd Reactietijd mail Telefoon nemen ze niet op.

  Langzaam en slechte communicatie, maar het glas is ok. - Review over GlasKoning

  Het glas, assortiment en de prijs op zich is goed. Maar levertijd van meer dan 2 maand (zonder enige communicatie). Ik wilde nog een extra (enkel) glas bijvoegen, maar dat ging niet, moest ik maar opnieuw verzendkosten betalen. Bij levering was er een document dat verklapte dat alles al een maand bij hen was aangekomen. Glas op straat geleverd, zonder dat ik het wist. Met een later uur op de leverbon dan het echte leveruur.

  Sterke punten
  Assortiment en prijs Bestelgemak

  Zwakke punten
  Slechte communicatie Slechte levertijden. Een enkel stukje glas heeft wel een heel dure verzending.

  Slecht bedrijf - Review over J.G. Martens

  Bedrijf komt jammer genoeg zijn afspraken niet na. Als je hier telefonisch je beklag over doet wordt meneer erg onbeschoft en verbreekt de verbinding (meerdere malen gebeurt). Ook de dame op kantoor heeft nog nooit gehoord van het spreekwoord de klant is koning. Na het plaatsen van de ruit, bleek zowel de vensterbank, de waterslagen en een kast (welke in de buurt van het raam staat) onder de rotzooi te zitten.

  Sterke punten
  Geen sterkte punten, vandaar ook nog niet eens 1 ster.

  Zwakke punten
  Totaal niet klantvriendelijk, op het onbeschofte af. Heeft nog nooit van de klant is koning gehoord.

  afgeleverd... - Review over Timo Strijbosch Glas & Schilderwerken

  Dhr. Strijbosch heeft bij ons nieuw glas in een ruit erin gezet, de kitnaden en glaslatten bij de andere ramen verzorgt. Na enkele weken was het kitwerk nog steeds vloeibaar bij sommige ramen. Een deel van de kitnaden was van buiten wel hard, maar van binnen nog zacht. De naden die wel oké waren zijn erg lelijk gekit. Dikke klodders en niet netjes afgewerkt. Qua contacten ook niet prettig. Reageert traag en geeft aan er later op terug te komen en dan hoor je niets meer. Inmiddels rechtsbijstand ingehuurd om dhr. Strijbosch aansprakelijk te stellen en om de dubbele kosten te verhalen, aangezien dhr. Strijbosch niet thuis geeft!

  Sterke punten
  Vriendelijk

  Zwakke punten
  Zie mijn verhaal hierboven, zegt voldoende denk ik!

  Bijzonder slechte ervaring - Review over Snepvangers Glas

  Komt afspraken niet na. Plannen werk in, terwijl onderdelen nog niet zijn besteld. Logistiek en planafdeling laat te wensen over. De factuur en BTW gedeelte klopt gewoon niet. Beveel niet aan

  Sterke punten
  zijn er niet

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  zeer slechte communicatie en levering - Review over GlasKoning

  Glas besteld bij glaskoning 10 weken moeten wachten komt door corrona volgens glaskoning diverse glashandels gebeld en konden allemaal binnen 3 weken leveren .Bij aflevering een hork van een chauffeur neemt totaal de corrona regels niet in acht en te lui om glas binnen te zetten. tevens een breukruit en ruit met kras. Mijn vraag hoe dit op te lossen zijn antwoord dan MOET U een mail sturen en als u niets hoor een telefoontje ik zeg pardon maar u levert manco ik mag verwachten dat u dit doorgeeft en regelt antwoord van de hork nee zo werkt het niet. Uiteindelijk ik toch maar bellen en mailen ene jelle praat veel maar geeft geen concreet antwoord.OP 21/08 zouden de mancos geleverd worden.op 20+-08 krijg ik om 18.00 uur een mail er kan niet geleverd worden want zieken bij leverancier en bij glaskoning .wat een onzin dus een paar zieken en het bedrijf ligt plat .Ik heb gemeld dat ik dit niet accepteer zieken zijn geen reden tot onmacht ik heb kosten en reservering glaszetter gemaakt en die ga ik op de glaskoning verhalen . ik ben er klaar mee dit is knoeiwerk ik ga voortaan weer naar de glashandel op de hoek dan maar iets duurder maar wel service garantie en klantvriendelijk. ik denk dat de glaskoning zijn betalingsverplichtingen niet nakomt dus kijk uit met bestellen het kan zomaar zijn dat u uw geld kwijt bent .Het vooruitbetalen is gevaarlijk bij dit soort bedrijven dus een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  Zwakke punten
  zwakke punten communicatie klantonvriendelijk liegen en smoezen verzinnen het ligt namelijk altijd aan de leverancier.Echter kontakt gehad met leverancier en deze ontkent dit in alle talen

  erg onduidelijk - Review over Glaspunt

  een Noodraam kost 200 euro wat ze op dat moment van plaatsen niet vertellen! Daarna contact gehad met glaspunt, ze zouden t uitzoeken wat er mis was gegaan, maar ipv dat ze t uitzochten kreeg ik het incassobureau achter me aan kosten hoog opgelopen

  Sterke punten
  Heel onaardig

  Zwakke punten
  onfatsoenlijk en onduidelijk

  Zeer slecht - Review over GlasKoning

  Twee maanden wachten op twee kleine ramen! Ook nog eens te duur vond ze op internet veel goedkoper

  Sterke punten
  Niks kopen hier

  Waardeloos bedrijf die afspraken niet nakomt en te duur - Review over Glaspunt

  Waardeloos bedrijf. Veel te duur, rekening achteraf dubbel zo hoog. Komen hun afspraken niet na, meerdere keren daarover contact gezocht maar ze reageren nergens op waardoor je ineens met een grote schuld zit. Zeer onvriendelijk Bedrijf is bekend bij tros-radar Jammer dat ik als beoordeling geen 0 sterren kan geven.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Communicatie is slecht, bedrijf reageert nergens op, en als ze al reageren dan is het zeer onvriendelijk

  Cursus communicatie - Review over GlasKoning

  Na 1 maand geenlevering , geen nieuws. Noch via mail, noch telefonisch bereikbaar. Lijkt wel een spookfirma geworden.

  Sterke punten
  Goed communicatie voor de verkoop

  Zwakke punten
  GEEN COMMUNICATIE, NA VERKOOP !!!!!

  Bizar hoge prijzen en hele slechte service - Review over Glaspunt

  Bizar hoge factuur voor noodreparatie van 5 minuten (ruim 300 euro). Onvriendelijk aan de telefoon. Slecht ingericht administratief proces. Ontvang van een factuur die ik in januari heb voldaan vandaag voor de 3e keer een herinnering. Super slecht bedrijf. Heb er geen woorden voor.

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Slechte service, bizarre prijzen en vele fouten in administratief proces.

  Super service - Review over GlasKoning

  Zeer goed bedrijf met hoge dienstverlening. Henk bracht ons met alle charme en hulp het grote raam tot binnen onze moestuin. Keurig gebeld van te voren. Alles volgens afspraak en een 10 voor de service en bezorging.

  Sterke punten
  Zie review

  Zwakke punten
  Niet

  hoekjes kapot en de pp slijp randjes niet gelijk - Review over GlasKoning

  Bij verschillende ruiten waren er hoekjes kapot en de pp slijp randjes waren niet allemaal even diep wat ook niet hoort. Krijg geen vergoeding omdat ik het te laat gemeld heb, jammer.

  Niet doen! - Review over Glaspunt

  Waardeloos!! Komen nooit afspraken en beloftes na. Leveren broddelwerk. Zelfs hun administratie kunnen ze niet op orde krijgen! Ga nooit met deze waardeloze organisatie in zee!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is zwak.

  Ben helemaal klaar met ze! - Review over Glaspunt

  Allesbehalve een snelle service en niet klantvriendelijk. Je kunt beter met een lokale glazenzetter contact opnemen. Zij zitten er als schakel tussen en dat leidt alleen maar tot een hogere prijs en miscommunicatie. Belde ze weer omdat door poging tot inbraak 1 van de eerder geplaatste ruiten die pas een keer na 2 maanden was geplaatst was beschadigd. Het betreft melkglas en wil vanwege eenheid met hetzelfde type via hen dezelfde ruit bestellen. Ik heb zojuist opgehangen vanwege onvriendelijke toon. Ik weiger mijn geld uit te geven aan deze club. Dan maar niet exact dezelfde type ruit in plaats van alle ergernissen die ik nog zie komen.

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijkheid en lange levertijd.

  bezint eer ge begint - Review over GlasKoning

  Laat je niet verleiden door de prijs, je kunt je glas beter ergens anders bestellen. De levertijd was prima (binnen 14 dagen) maar: 1. het glas was niet recht (het snijvlak loopt rond) en niet haaks afgesneden. 2. Ze houden rekening met de ventilatieroosters, het formaat hiervan trekken ze af van de glas maat. Ik heb 7 dezelfde ruiten (alle 7 hetzelfde formaat) waarvan er 2 waren uitgerust met een ventilatierooster. De 5 ruiten zonder ventilatierooster passen prima maar de ruiten met ventilatierooster zijn eigenlijk zo'n 5mm te kort in de hoogte, dit hebben ze dus verkeerd opgemeten. Ik heb contact met ze gezocht om het in ieder geval te melden en een klacht in te dienen. Het enige wat ze doen is zich verschuilen achter hun toeleverancier terwijl ik een overeenkomst heb met de Glaskoning. Ook zeggen ze het spijtig te vinden en ze geven het door aan de leverancier. Voor toekomstige leveringen krijg ik 5% korting. Daar kun je wat mee. Gelukkig heb ik nog altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Europese Commissie (serieus, het staat op hun website: https://www.glaskoning.nl/klantenservice/). Toffe lui, bezint eer ge begint, ik koop er niet meer.

  Zwakke punten
  slechte kwaliteit, nog slechtere service

  Glazen tafelblad - Review over GlasKoning

  Buiten verwachting snel een Tafelblad op maat geleverd. Prima afgewerkt en ziet er perfect uit.