Reviews over Glaszetters


  Langzaam en slechte communicatie, maar het glas is ok. - Review over GlasKoning

  Het glas, assortiment en de prijs op zich is goed. Maar levertijd van meer dan 2 maand (zonder enige communicatie). Ik wilde nog een extra (enkel) glas bijvoegen, maar dat ging niet, moest ik maar opnieuw verzendkosten betalen. Bij levering was er een document dat verklapte dat alles al een maand bij hen was aangekomen. Glas op straat geleverd, zonder dat ik het wist. Met een later uur op de leverbon dan het echte leveruur.

  Sterke punten
  Assortiment en prijs Bestelgemak

  Zwakke punten
  Slechte communicatie Slechte levertijden. Een enkel stukje glas heeft wel een heel dure verzending.

  Slecht bedrijf - Review over J.G. Martens

  Bedrijf komt jammer genoeg zijn afspraken niet na. Als je hier telefonisch je beklag over doet wordt meneer erg onbeschoft en verbreekt de verbinding (meerdere malen gebeurt). Ook de dame op kantoor heeft nog nooit gehoord van het spreekwoord de klant is koning. Na het plaatsen van de ruit, bleek zowel de vensterbank, de waterslagen en een kast (welke in de buurt van het raam staat) onder de rotzooi te zitten.

  Sterke punten
  Geen sterkte punten, vandaar ook nog niet eens 1 ster.

  Zwakke punten
  Totaal niet klantvriendelijk, op het onbeschofte af. Heeft nog nooit van de klant is koning gehoord.

  afgeleverd... - Review over Timo Strijbosch Glas & Schilderwerken

  Dhr. Strijbosch heeft bij ons nieuw glas in een ruit erin gezet, de kitnaden en glaslatten bij de andere ramen verzorgt. Na enkele weken was het kitwerk nog steeds vloeibaar bij sommige ramen. Een deel van de kitnaden was van buiten wel hard, maar van binnen nog zacht. De naden die wel oké waren zijn erg lelijk gekit. Dikke klodders en niet netjes afgewerkt. Qua contacten ook niet prettig. Reageert traag en geeft aan er later op terug te komen en dan hoor je niets meer. Inmiddels rechtsbijstand ingehuurd om dhr. Strijbosch aansprakelijk te stellen en om de dubbele kosten te verhalen, aangezien dhr. Strijbosch niet thuis geeft!

  Sterke punten
  Vriendelijk

  Zwakke punten
  Zie mijn verhaal hierboven, zegt voldoende denk ik!

  Bijzonder slechte ervaring - Review over Snepvangers Glas

  Komt afspraken niet na. Plannen werk in, terwijl onderdelen nog niet zijn besteld. Logistiek en planafdeling laat te wensen over. De factuur en BTW gedeelte klopt gewoon niet. Beveel niet aan

  Sterke punten
  zijn er niet

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  zeer slechte communicatie en levering - Review over GlasKoning

  Glas besteld bij glaskoning 10 weken moeten wachten komt door corrona volgens glaskoning diverse glashandels gebeld en konden allemaal binnen 3 weken leveren .Bij aflevering een hork van een chauffeur neemt totaal de corrona regels niet in acht en te lui om glas binnen te zetten. tevens een breukruit en ruit met kras. Mijn vraag hoe dit op te lossen zijn antwoord dan MOET U een mail sturen en als u niets hoor een telefoontje ik zeg pardon maar u levert manco ik mag verwachten dat u dit doorgeeft en regelt antwoord van de hork nee zo werkt het niet. Uiteindelijk ik toch maar bellen en mailen ene jelle praat veel maar geeft geen concreet antwoord.OP 21/08 zouden de mancos geleverd worden.op 20+-08 krijg ik om 18.00 uur een mail er kan niet geleverd worden want zieken bij leverancier en bij glaskoning .wat een onzin dus een paar zieken en het bedrijf ligt plat .Ik heb gemeld dat ik dit niet accepteer zieken zijn geen reden tot onmacht ik heb kosten en reservering glaszetter gemaakt en die ga ik op de glaskoning verhalen . ik ben er klaar mee dit is knoeiwerk ik ga voortaan weer naar de glashandel op de hoek dan maar iets duurder maar wel service garantie en klantvriendelijk. ik denk dat de glaskoning zijn betalingsverplichtingen niet nakomt dus kijk uit met bestellen het kan zomaar zijn dat u uw geld kwijt bent .Het vooruitbetalen is gevaarlijk bij dit soort bedrijven dus een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  Zwakke punten
  zwakke punten communicatie klantonvriendelijk liegen en smoezen verzinnen het ligt namelijk altijd aan de leverancier.Echter kontakt gehad met leverancier en deze ontkent dit in alle talen

  erg onduidelijk - Review over Glaspunt

  een Noodraam kost 200 euro wat ze op dat moment van plaatsen niet vertellen! Daarna contact gehad met glaspunt, ze zouden t uitzoeken wat er mis was gegaan, maar ipv dat ze t uitzochten kreeg ik het incassobureau achter me aan kosten hoog opgelopen

  Sterke punten
  Heel onaardig

  Zwakke punten
  onfatsoenlijk en onduidelijk

  Zeer slecht - Review over GlasKoning

  Twee maanden wachten op twee kleine ramen! Ook nog eens te duur vond ze op internet veel goedkoper

  Sterke punten
  Niks kopen hier

  Waardeloos bedrijf die afspraken niet nakomt en te duur - Review over Glaspunt

  Waardeloos bedrijf. Veel te duur, rekening achteraf dubbel zo hoog. Komen hun afspraken niet na, meerdere keren daarover contact gezocht maar ze reageren nergens op waardoor je ineens met een grote schuld zit. Zeer onvriendelijk Bedrijf is bekend bij tros-radar Jammer dat ik als beoordeling geen 0 sterren kan geven.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Communicatie is slecht, bedrijf reageert nergens op, en als ze al reageren dan is het zeer onvriendelijk

  Cursus communicatie - Review over GlasKoning

  Na 1 maand geenlevering , geen nieuws. Noch via mail, noch telefonisch bereikbaar. Lijkt wel een spookfirma geworden.

  Sterke punten
  Goed communicatie voor de verkoop

  Zwakke punten
  GEEN COMMUNICATIE, NA VERKOOP !!!!!

  Bizar hoge prijzen en hele slechte service - Review over Glaspunt

  Bizar hoge factuur voor noodreparatie van 5 minuten (ruim 300 euro). Onvriendelijk aan de telefoon. Slecht ingericht administratief proces. Ontvang van een factuur die ik in januari heb voldaan vandaag voor de 3e keer een herinnering. Super slecht bedrijf. Heb er geen woorden voor.

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Slechte service, bizarre prijzen en vele fouten in administratief proces.

  Super service - Review over GlasKoning

  Zeer goed bedrijf met hoge dienstverlening. Henk bracht ons met alle charme en hulp het grote raam tot binnen onze moestuin. Keurig gebeld van te voren. Alles volgens afspraak en een 10 voor de service en bezorging.

  Sterke punten
  Zie review

  Zwakke punten
  Niet

  hoekjes kapot en de pp slijp randjes niet gelijk - Review over GlasKoning

  Bij verschillende ruiten waren er hoekjes kapot en de pp slijp randjes waren niet allemaal even diep wat ook niet hoort. Krijg geen vergoeding omdat ik het te laat gemeld heb, jammer.

  Niet doen! - Review over Glaspunt

  Waardeloos!! Komen nooit afspraken en beloftes na. Leveren broddelwerk. Zelfs hun administratie kunnen ze niet op orde krijgen! Ga nooit met deze waardeloze organisatie in zee!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is zwak.

  Ben helemaal klaar met ze! - Review over Glaspunt

  Allesbehalve een snelle service en niet klantvriendelijk. Je kunt beter met een lokale glazenzetter contact opnemen. Zij zitten er als schakel tussen en dat leidt alleen maar tot een hogere prijs en miscommunicatie. Belde ze weer omdat door poging tot inbraak 1 van de eerder geplaatste ruiten die pas een keer na 2 maanden was geplaatst was beschadigd. Het betreft melkglas en wil vanwege eenheid met hetzelfde type via hen dezelfde ruit bestellen. Ik heb zojuist opgehangen vanwege onvriendelijke toon. Ik weiger mijn geld uit te geven aan deze club. Dan maar niet exact dezelfde type ruit in plaats van alle ergernissen die ik nog zie komen.

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijkheid en lange levertijd.

  bezint eer ge begint - Review over GlasKoning

  Laat je niet verleiden door de prijs, je kunt je glas beter ergens anders bestellen. De levertijd was prima (binnen 14 dagen) maar: 1. het glas was niet recht (het snijvlak loopt rond) en niet haaks afgesneden. 2. Ze houden rekening met de ventilatieroosters, het formaat hiervan trekken ze af van de glas maat. Ik heb 7 dezelfde ruiten (alle 7 hetzelfde formaat) waarvan er 2 waren uitgerust met een ventilatierooster. De 5 ruiten zonder ventilatierooster passen prima maar de ruiten met ventilatierooster zijn eigenlijk zo'n 5mm te kort in de hoogte, dit hebben ze dus verkeerd opgemeten. Ik heb contact met ze gezocht om het in ieder geval te melden en een klacht in te dienen. Het enige wat ze doen is zich verschuilen achter hun toeleverancier terwijl ik een overeenkomst heb met de Glaskoning. Ook zeggen ze het spijtig te vinden en ze geven het door aan de leverancier. Voor toekomstige leveringen krijg ik 5% korting. Daar kun je wat mee. Gelukkig heb ik nog altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Europese Commissie (serieus, het staat op hun website: https://www.glaskoning.nl/klantenservice/). Toffe lui, bezint eer ge begint, ik koop er niet meer.

  Zwakke punten
  slechte kwaliteit, nog slechtere service

  Glazen tafelblad - Review over GlasKoning

  Buiten verwachting snel een Tafelblad op maat geleverd. Prima afgewerkt en ziet er perfect uit.

  SLIKKEN - OF - STIKKEN - Verkoper idd GLASJOKERS !!!! - Review over GlasKoning

  2 dagen voor de kerst bevestiging v order ontvangen, maar liet in de kerstperiode via mail een wijziging weten. Echter wijziging kon niet worden doorgevoerd omdat alles al in productie was. Maar levering was pas eind januari. Pech dus nogmaals een extra bestelling gedaan. Op dag van levering is om 6:00 even snel een mailtje naar mij gestuurd dat de levering niet tussen de eerder afgesproken tijden 11:00-13:00 zal plaatsvinden, maar eenzijdig vervroegd dat levering tussen 7:00-9:00 zal zijn. Vooraf tevergeefs getracht, middels mails en bellen, duidelijk te maken dat, nu mij geen redelijkheid wordt gegund, dit voor mij niet mogelijk is. Evengoed heeft Glaskoning omstreeks 7:15 en zonder instemming van de klant het glas onbeheerd op de openbare weg gezet. Glaskoning is niet helemaal op de hoogte dat juridisch gesproken geen sprake is van een levering. nb niet mijn gewoonte om negativiteit weg te schrijven, maar vind dit gewoon een stijlloos bedrijf

  Zwakke punten
  slechte communicatie

  zeer tevreden - Review over GlasKoning

  1 klein ruitje besteld, keurig geleverd volgens afspraak.

  Sterke punten
  overzichtelijke site. makkelijk bestellen

  Nemen klant niet serieus - Review over Glaspunt

  En eindelijk (oktober 2019) is het laatste ontbrekende voorzetraam geleverd! Zo'n 9 maanden zijn er bijna verstreken sinds ik akkoord heb gegeven op offerte een offerte van Glaspunt Ik vind het met geen pent te beschrijven dat ik als klant van Glaspunt zo lang heb moeten wachten op de totale oplevering. 1. Ik heb na 4 maaden moeten bellen of Glaspunt de order nog op de plank had liggen 2. Ik heb diverse keren gebeld wanneer de installatie zou plaatsvinden en van alle toezeggingen dat ik terug zou worden gebeld is er slechts 1x teruggebeld. 3. Ik ben niet te spreken over 'grove aflevering' van het werk, niet netjes afgekit, gescheurd raamkozijn etc. 4. De naadafdichting van het laatst geleverde voorzetraam is niet aansluitend en slordig. Dit zag ik helaas pas nadat de monteur vertrokken waren. 5. Heb 3x verlof moeten openemen voordat alles rond was na 9 MAANDEN! Al met al dieze oplevering van Glaspunt verdient niet de schoonheidsprijs. Wat Glaspunt meldt op de website "Onze jarenlange ervaring en goed opgeleide mensen staan garant voor betrouwbare service en hoge kwaliteit" . Ik weet niet waar dat vandaan komt.

  Sterke punten
  Excuses, na een afronding na 9 maanden en geen enkele compenstatie

  Zwakke punten
  Mijn review zegt genoeg.

  duca rooster - Review over GlasKoning

  glas prima geleverd, wel jammer dat ducarooster zonder rubber geleverd word het wordt nergens vermeldt dat het met rubber of glasband wordt gedaan.( ook jammer dat ik ook een verkeerde maat opgegeven heb) dus een nieuwe ruit besteld.

  Sterke punten
  goede site

  Zwakke punten
  wederzijds zullen we altijd wel wat hebben

  Niet aanbevolen, ontbreken van communicatie en bizar lange levertijden - Review over GlasKoning

  Niet aanbevolen, ontbreken van communicatie en bizar lange levertijden.

  Sterke punten
  prijs

  Zwakke punten
  alles behalve prijs

  Snel verdiend - Review over Glaspunt

  Binnen 20 minuten mijn ruit gedemonteerd en weer terug geplaatst! Kosten ! 375€! Mijn advocaat is nog goedkoper per uur!

  Zwakke punten
  Oplichters

  Nooit hier bestellen! - Review over GlasKoning

  Zeer onbetrouwbaar bedrijf. De levertijd wordt telkens uitgesteld. We zijn nu meer dan een maand aan het wachten op het glas en krijgen op het laatste moment een afzegging omdat de bus zogenaamd kapot is. Echter lees ik hier dat ze dit excuses ook bij anderen gebruiken. Er zijn meerdere websites waar het glas binnen 3 dagen wordt geleverd en die zijn nog goedkoper ook. Nooit meer hier bestellen dus!

  Onbetrouwbaar bedrijf - Review over Glaspunt

  Op 6 juli 2019 zijn ze bij mij langs geweest om te meten. Glas in serre zat een breuk. He zou uiterlijk 6 weken duren voordat ze zouden komen nameten. Nu zijn we 2 en een halve maand verder. Ik bel wat de stand van zaken is. Nu blijkt uit het gesprek dat het allemaal moeilijk is en dat ze mij tig keer hebben proberen te bellen. Gewoon liegen. Ik ben geen enkele keer gebeld. Ik raad iedereen aan om niet met dit bedrijf in zee te gaan. Onbetrouwbaar!

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  Een lulverhaal ophangen bij de klant en vooral geen verantwoordelijkheid willen dragen voor datgene wat ze hebben beloofd.

  Zeer ontevreden - Review over GlasKoning

  Nu 2 x bij glaskoning besteld . Helaas glas komt iedere keer later dan aangegeven . Ze hebben 2 keer als reden gegeven dat de bus stuk was, wel toevallig nu 4 weken na leverdatum totaal 8 weken verder glas nog niet ontvangen reden ; breuk. communicatie ook zeer slecht!!!

  Sterke punten
  Afspraken niet na komen