Reviews over Glaszetters


  Erg teleurstellend

  Review over Glas Centrale Noord

  Onbetrouwbare partij die erg slecht (of helemaal niet) communiceert.

  Komen daarnaast afspraken niet na en kunnen zich dat klaarblijkelijk permitteren in deze markt.

  Zwakke punten
  - communicatie

  - afspraken nakomen

  Oplichting glaspunt

  Review over Glaspunt

  Ik heb offerte bij glaspunt aangevraagd voor het plaatsen van HR++ glas. Na akkoord op de offerte heeft Dorst glasservice glas uit naam van Glaspunt het glas geplaatst. Nu ik, enige tijd later de rest van mijn ramen ook wil vervangen, kom ik tot de ontdekking dat er destijds geen HR++ glas is geplaatst, maar volgens de code in de sponning normaal dubbel glas.

  Ik heb hierover al een klacht geplaatst bij glaspunt. Zij hebben het geplaatste glas echter laten beoordelen door de glaszetter van het plaatsingsbedrijf. Een slager die zijn eigen vlees dus keurt....en die blijft volhouden dat het wel hr++ glas betreft.

  Terwijl in een eerder contact met glaspunt nog 150 euro wilde crediteren op de nota. Heel vreemd dat je nu beweerd dat het juiste glas zou zijn geplaatst. In de sponning staat een code die het bedrijf ook heeft. Een andere glasbedrijf geeft advies code aan dat het gewoon dubbel glas betreft. Ze weigeren de klacht op te lossen

  Sterke punten
  Verkopen en liegen

  Zwakke punten
  Oplossen klachten

  Komt afspraken niet na,

  Review over Glaspunt

  Na eindeloze keren afspraken gemaakt te hebben voor herstel van stormschade van afgelopen februari , nog steeds niet hersteld.

  De ene keer verkeerd glas bestelt ,de andere keer kon de betreffende glaszetter het niet plaatsen,omdat er een wasmachine onder het raam ston,of ik die zelf maar even weg wou zetten,op een stukje glas in lood reparatie wacht ik nog steeds,zijn onkundig als het iets anders is dan nieuwbouw,ik weet dat het moeilijk vakbekwaam personeel te vinden, maar de mensen die bij hun rondlopen zijn ronduit slecht,onbekwaam en nog arrogant en brutaal ook.

  Sterke punten
  In het niet na komen van afspraken

  Zwakke punten
  Niet leveren wat ze moeten doen,slecht werk,onbekwaam personeel,

  Dennis van glaskoning

  Review over GlasKoning

  Dennis is de directeur en is een vuile huichelaar eerste klas, vertrouw hem niet is zeer onbetrouwbaar

  Sterke punten
  Liegen en bedriegen

  Verschrikkelijke ervaring

  Review over AA Glas

  Bestel NOOIT glas bij dit bedrijf! Don't ever order glass with this company!  Na maanden gewacht te hebben ivm leveringsproblemen (waarover geen enkele communicatie was vanuit het bedrijf, ik heb hier zelf wekelijks over moeten bellen om informatie te krijgen), heb ik meerdere malen gebeld om een afspraak te maken om het glas te plaatsen. Vaak de belofte gehad dat ik teruggebeld zou worden, dit is nooit gebeurd. Na 8 keer (!!!) zelf gebeld te hebben voor een afspraak, zou deze in de ochtend tussen 9-12 plaatsvinden. Vervolgens heb ik tot 17 uur thuis zitten wachten, waarbij ik meerdere keren gebeld heb en ze met nieuwe afspraken kwamen, die vervolgens ook niet werden nagekomen.  Beschamend slechte communicatie en klantenservice, geen verontschuldigingen of compensatie vanuit het bedrijf aangeboden gekregen. Ik raad iedereen dit bedrijf ten zeerste af!  super service en topkwaliteit

  Review over Glas Centrale Noord

  Door Glashandel Noord op de Slijperweg zijn 2 ruitjes geleverd voor onze patrijspoorten van de sleepboot. 8 en 10 mm dik was geen enkel probleem en de volgende dag lagen ze klaar. Top bedrijf met vriendelijke medewerkers.

  Sterke punten
  prijs-kwaliteit en service

  Vakmanschap is meesterschap!

  Review over Marc Hellegers

  Afgelopen week heeft Marc Hellegers met medewerkers onze voor- en achtergevel onder handen genomen. Dit tot volle tevredenheid en voor een nette prijs. Ons huis kan er voorlopig weer tegen!

  Sterke punten
  Vakmanschap staat voorop, zinnige adviezen en vlot afwerken.

  Zwakke punten
  Zou het niet weten.

  Aggresieve glaszetter

  Review over Glaspunt

  Ruit door storm kapot. Een uur na het bellen van de servicelijn kwam er ('s avonds nog) een glaszetter. Maar deze agressieve (en dronken??) glaszetter nam het mij kwalijk dat ik gebeld had. Onverrichte zaken stapte hij in zijn auto en reed weg.  De servicelijn gaf het daarna aan 'vervelend te vinden dat ik het zo ERVAREN (!) heb'.  Ik heb nog nooit een recensie geschreven, maar dit was echt absurd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Agressief en niet klantgericht

  Prima bedrijf

  Review over GlasKoning

  Levering op tijd maten in orde en prijs kwaliteit uitstekend

  Oplichting!!!

  Review over Glaspunt

  Ruitje voordeur laten vervangen en natuurlijk betaald.. Een jaar later komt een deurwaarder aan de deur voor n niet betaalde ruit?????? Gelukkig wel nog een bankbetaalbewijs maar n heel gedoe met veel stress als gevolg. Never nooit meer glaspunt.....administratieve rotzooi is t daar.

  Zwakke punten
  Zaken niet op orde

  Een vraag over afspraak .

  Review over Stekelenburg Glas

  Gister 18 Nov,is er via ALIANCIE een nieuw vóórruit geplaatst !\\r\\n( Kamillestraat 37 -3812 XH ,Amersfoort ) Het rooster was niet de juiste maat,die zouden ze vandaag plaatsen,maar ze zijn niet geweest !\\r\\nZou u mij per e-mail een nieuwe afspraak willen sturen ,ik hoor nl niet altijd de telefoon

  Sterke punten
  Men was op tijd !

  Zwakke punten
  Geen bericht van afzegging !

  Na 5 maanden nog geen glas......

  Review over Glaspunt

  Na 5 maanden nog geen geen nieuw glas, een aaneenschakeling van niet terug bellen, verzetten van afspraken, je aan het lijntje houden. Voor glaspunt is het kennelijk de norm.

  Zwakke punten
  Het duurt veel te lang voordat geleverd wordt en er gaat uren en ergenis in zitten om er achteraan te zitten, anders gebeurt er helemaal niets.

  Prima glas en tevreden

  Review over Glas Centrale Noord

  Wij zijn zeer tevreden over het geleverde isolerende glas. Hardwerkend personeel dat afval keurig weer meeneemt. Komen prima op tijd. Aan te raden.

  prima bedrijf

  Review over Baronieglas

  De mannen van Baronieglas hebben 3 grote ruiten geplaatst.

  Toch bleken er 3 krassen op een ruit te zitten. Alhoewel de 3 krassen miniem waren en er eigenlijk geen respons van de leverancier te verwachten viel, toch een nieuwe ruit. Ook geen rommel gemaakt

  Hulde

  Sterke punten
  Goede afspraken

  Bad company

  Review over TG Glashandel

  Totale bad company

  Sterke punten
  nie

  Zwakke punten
  everything

  Administratieve OPLICHTERS

  Review over Glaspunt

  Als je een offerte opvraagt. Is dit een bevestiging!! Doe het niet!!

  Sterke punten
  Geen maar kunnen goed rekeningen sturen

  Zwakke punten
  Alles!!

  Oplichters

  Review over Glaspunt

  Slecht

  Sterke punten
  Ongelofelijk!!!

  Zwakke punten
  Alles

  Glaspunt OPLICHTING!!!

  Review over Glaspunt

  Als je klokt op offerte betekend dit: opdracht. Vragen voor een wc ruitje 200 euro en voor een hr glas van 1 x 1.30 300 euro. Als je dan niet wil tekenen voor de prijs. Zegt de opmeten dat dit alleen voor het meten is. Maar de rekening wordt meteen gestuurd! Niets geleverd. Ja wel veel gezeik tot aan de deurwaarder toe!! Begin er niet aan!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Geen aanrader

  Review over AA Glas

  Ik zou AA glas niet aanraden en niet weer mijn ramen laten vervangen!  We hebben een oud huis waar we in totaal 9 ramen hebben laten vervangen. De meesten hiervan zijn te klein opgemeten waardoor er veel kit nodig was om de zwarte rand van t glas weg te werken. Verder hadden de monteurs weinig oog voor detail. Nieuwe opdeklatten waren in eerste instantie niet netjes opgemeten en gemonteerd. Ook een voorzetraam was scheef gemonteerd. Ze zijn teruggekomen om dit te corrigeren, maar je zou eigenlijk verwachten dat ze dit gewoon in 1x goed geplaatst kan worden. Verder hebben ze bij een raam de oude opdeklatten herbruikt, waarvan eentje gebarsten terug geplaatst. Zie foto.  Wel goed was t contact voor de plaatsing en het was handig dat de offerte online in detail te bekijken was. Uiteindelijk wil je echter gewoon mooie ramen.  Heb je een oud huis en is er glas lek of wil je beter isolerend glas, ga dan op zoek naar een ander bedrijf.

  Sterke punten
  Duidelijke offerte

  Zwakke punten
  Slordig gemeten

  Slordig geplaatst

  Meer schade na zetten raam

  Review over De Glasambulance

  Ik had glasschade aan een van de ramen in mijn woning. Deze is na een telefoontje snel verholpen. Echter is bij het vernieuwen van het raam veel verfschade ontstaan rondom de glaslaten.  De Glasambulance stuurt vervolgens een schilder, werkzaam voor de Glasambulance (te zien aan de bedrijfskleding). Om de schade te keuren voor de verzekering en vervolgens de schade afdoet als een 'hechtingsprobleem'. Het schilderwerk is vorig jaar prachtig gedaan door een professioneel schilders bedrijf. En het is duidelijk te zien dat de randen rondom de glaslatten niet diep genoeg zijn ingesneden.

  Daardoor is de verf mee losgetrokken op het moment dat de glaslatten zijn verwijderd. Ik heb een video gemaakt die illustreert dat een stukje verf (Nu vanuit de andere kant bewust losgetrokken, nog vast zit aan de glaslat). Hoe sterk de hechting van de verf ook is, wanneer dit nog vast zit aan de kitrand en daarmee aan de glaslat, zal dit altijd mee scheuren.  Het feit dat de Glasambulance een schilder stuurt die werkt voor de Glasambulance om de schade om te nemen ontstaan door het werk van een collega, voelt als een slager die zijn eigen vlees keurt.  Het hechtingsprobleem is niet het probleem. De verf zit (te zien op een andere video) op andere plekken goed vast. Wanneer ik hier onder probeer te komen met een aardappelschil mesje is duidelijk te zien dat ik moeite moet doen om überhaupt de punt van het mes onder de verflaag te krijgen.  Het probleem zit hem in een te snelle handeling. Slordige insnede van de glaslatten die vervolgens nog niet los waren. Deze slordige en te snelle afhandeling van de raamvervanging is helaas niet alleen terug te zien in de schade aan onze lak, maar ook aan de afwerking van de kit naden. Zie foto's. Resten kit rondom het raam, slordige kitnaad in de hoeken van het raam.  De foto's spreken voor zich. Het mag duidelijk zijn dat er heel slecht werk is geleverd en dat ik deze partij absoluut niet nog eens in mijn woning wil hebben. De schade is immers groter na de raam vervanging dan voor de raamvervanging

  Zwakke punten
  Kwaliteit is waardeloos en afgeraffeld

  Bedrijf houdt zich niet aan afspraken

  Review over AA Glas

  Wij hebben helaas geen goede ervaringen met AA Glas. Veel onduidelijkheden tijdens offerte periode en onnodige extra kosten door gebrek aan overleg tussen glas zetter en cliënt. De tegemoetkoming voor aantal zaken die niet goed zijn gegaan werd eerst mondeling aangeboden, maar daarna op onprettige wijze terug getrokken. Wij doen geen zaken meer met dit bedrijf.

  Niet nagekomen afspraken

  Review over Glaspunt

  Het begon al met het niet terugbellen. Vervolgens een offerte die veel te laat kwam. Na het inmeten probeerde men er ineens een hoge toeslag door te drukken omdat de ruit moeilijk bereikbaar zou zijn, hetgeen beslist niet het geval is.

  Kortom: onbetrouwbarte partij; geen zaken mee doen!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Niet nakomen van afspraken en vervolgens nog eens sneaky de prijs verhogen

  NIET DOEN!

  Review over Glaspunt

  Vijftien werkweken gewacht op een ruitje van 17 x20 cm...vier keer iemand aan de deur gehad met het verkeerde glas en uiteindelijk een extreem hoge rekening van ruim

  €180,- (!!)voor dit kleine ruitje.

  Glas.nl moet zich diep schamen door zo met haar klanten om te gaan. Ik zou als glaszettersbedrijf hier mijn goede naam niet aan willen verbinden! Deze slechte service straalt ook op het bedrijf af die het glas komt zetten. Dit was 1x maar nooit weer!!

  Sterke punten
  Helaas geen!

  Zwakke punten
  Zie reactie

  5 ramen vervangen

  Review over Glaspunt

  We zijn ooit besodemietert door een ander glasbedrijf. Ik wilde daarom zeker weten dat het dit keer goed zou gebeuren. We hebben nu Glaspunt gebeld en verder geen problemen gehad. De monteur was aardig en had kennis van zaken. Wel gek dat ik met Glaspunt had gebeld maar er een ander busje op de stoep stond. Heb hier over gebeld. Maar dit was het bedrijf wat voor Glaspunt werkte. Heb daar op zich geen problemen mee, maar omdat ik al ooit eens was besodemietert door een ander bedrijf was ik wel wat argwanend. Achteraf was dat nergens voor nodig.

  Sterke punten
  Aardige monteurs

  Zwakke punten
  Wat verwarrend dat er ook met andere bedrijven/onderaannemers wordt gewerkt.

  Vreemde praktijken

  Review over Glaspunt

  Offerte via glaspunt ontvangen voor een raam op basis vam doorgrgeven maten. Deze was 730 euro. Er moest nog ingemeten worden waarbij een concurrent werd gestuurd( dese had ook een offerte afgegeven van 250 euro meer). Dus ik vroeg hoe het kan dat glaspunt hun stuurt maar sei duurder zijn. Dat zou volgens de concurrent net anderson moeten zijn omdat glaspunt er een % bovenop doet. Na 2 weken niets gehoord te hebben kreeg ik de definitieve offerte van 1780 euro!?!? Na reactie via mail niets meer vernomen . Heb nu het raam voor 800 laten vervangen bij een ander bedrijf. Mijn advies: laat glaspunt links liggen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Offreren prijs om voet tussen deur te krijgen