• Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf, er klopt helemaal niets van de communicatie en alles wat ze zeggen kan je per definitie in twijfel trekken. Betaald is er al, daarna nul reactie. Niet per telefoon, niet per mail in zijn geheel niet. Waardeloos bedrijf, jullie moeten je kapot schamen dat jullie op deze manier naast de zakelijke markt ook particulieren een loer draaien!

    Sterke punten
    Vooraf kan alles

    Zwakke punten
    Na betaling van je bestelling , waardeloos , geen reactie geen spullen geen communicatie

    Door Mark Baars op 21 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Prutsers - Review over GlasKoning

    Vlak voor levering een smoesje dat ze niet kunnen uitleveren. Maar de week erop wèl! Mooi niet, je hoort gewoon niets meer. Telefoon wordt of niet opgenomen of een externe telefoondienst die nergens van weet stuurt je het bos in en erkent dat het een slecht bedrijf is. Reageren niet op mail. Wegblijven! Leuk bedrijf voor VARA kassa, is zal ze tippen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Respectloosheid voor anderen.

    Door Tanja op 21 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Awful communication, delivery take ages and they don't seem to care much about that because the most you complain the most you are ignored. I don't recommend this shop to anyone!

    Sterke punten
    Geen! Nada! None!

    Zwakke punten
    Te laat leveren en niet hierover communiceren. Delivery takes ages, not clear communication and terrible customer service!

    Door Paulo Fornaz op 19 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had netjes maat opgegeven en ik kreeg glas met foute maten dus het is helemaal niet waar wat ze zeggen op maat snijden.dat klopt gewoon niet je bent je geld kwijt als je glas bestelt bij glaskoning.ik wens glaskoning dat ze faid gaan dat ze klanten niet bedonderen met hun belooftes die ze niet kunnen waarmaken.ik zou nooit iemand glaskoning aanbevelen zelfs een vajand

    Sterke punten
    Totaal niet .ik vind dat ze veel liegen tegenover hun klanten ik beveel niemand om bij glaskoningglas te bestellen op maat

    Zwakke punten
    Ik vind dat ze veel zwakke punten hebben vooral leugens

    Door Sead op 29 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind glaskoning een belediging van woord koning.ik vind dat ze beter glashelder moeten noemen.zoals ze hun bedrijf zelf moeten noemen glashelder dat zijn ze helaas niet.totaal geen communicatie assosiaal hoe ze klanten behandelen geen enkel inzicht waneer je glas wordt geleverd.ik vind dat ze richting nekerman gaan totaal klant communicatieloos.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Besteling duurt veel te lang en geen comunicatie

    Door Ontevreden k op 15 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij Glaskoning gehard gelaagd glas besteld, na wat emailwisseling over de beste dikte veiligheidsglas voor een balustrade. Ze gaven vriendelijk en goed advies. De prijs was aantrekkelijk. De levertijd was 2-3 weken, maar dat was duidelijk op de site aangegeven. Ook het ruilen van het - door mij verkeerd opgegeven bevestigingsmateriaal - ging na een telefoontje moeiteloos. Kortom ik ben tevreden over de prijs en kwaliteit, de dienstverlening en de bezorging.

    Sterke punten
    lage prijs prima kwaliteit geleverd binnen de van te voren aangegeven levertijd

    Door Rudolf op 6 maart 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij de eerste bestelling was er een stuk enkel glas bij die volgens mij met de ''losse pols'' gesneden was. Missen is nu eenmaal menselijk, heb het zo gelaten wegens vanuit Belgie. Bij de tweede bestelling werd een spiegel geleverd in plaats van een dubbelle beglazing, ben al 6 weken aan het wachten op hun ''we zijn er mee bezig''. Ondertussen neemt er daar blijkbaar niemand de telefoon meer op. Triestig

    Zwakke punten
    Het koninklijke van de glaskoning.

    Door Antheunus op 10 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • 1e levering week te laat 2e levering 3 weken te laat Offertes verschillen in prijs (40% duurder over hetzelfde product) Wel vooraf betalen. Niet communiceren. Niet terugbellen Website wordt niet aangepast naar realiteit.

    Sterke punten
    Niet communiceren wel vooraf laten betalen.

    Zwakke punten
    Te laat leveren en niet hierover communiceren. Je moet zelf contact opnemen en dan word je aan het lijntje gehouden.

    Door Gerard op 12 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Nooit meer - Review over GlasKoning

    Vele maanden terug een veiligheidsglas besteld voor in deur. Correcte maten doorgegeven maar bij levering bleek het glas 1 cm te lang. Na vele maanden , ja maanden , mails over en weer , maar nog steeds geen oplossing. Het is een regelrechte schande en ik kan niet anders dan afraden om bij deze firma iets te bestellen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    slechte service , je wordt aan het lijntje gehouden zonder oplossing aan te reiken.

    Door DE VRIESE op 29 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • heb een week geleden een offerte gevraagd over 2 loop glastegels van 68,5 cm Na een week nog geen reaktie..en bel je ze word de verbinding verbroken. Als jullie al niet kunnen reageren of niet eens bereikbaar zijn...........dan zal de rest van jullie bedrijf ook wel gewoon een 0 zijn. Nog nooit zoiets meegemaakt, wat een lachertje.....jullie kunnen je bedrijf beter de GLASJOKERS noemen. Goed bezig, maar niet heus. Vriendelijke groet, Thierry

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    reageren niet op mail als je ze belt word de verbinding verbroken

    Door T Lefevre op 26 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Foutje - Review over GlasKoning

    Ondanks dat ik zelf een fout had gemaákt in de afmetingen mm of cm scheelt nogal .werd dit prima en snel opgelost en kreeg ik de ruit voor de zelfde prijs in mm nu in cm geleverd . Top bedankt voor de snelle reactie en manier van oplossen. Groet Otto

    Sterke punten
    Snelle reactie en oplossing .

    Zwakke punten
    Geen ontdekt .

    Door O.Matzinger op 26 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.



VergelijkGlaszetters.nl

Op VergelijkGlaszetters.nl lees je reviews over alle glaszetters van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw glaszetter ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!