Glaszetter met 24 uurs Glasservice - Glas.nl Onze Erkende Glaszetters vervangen glas met 15 jaar Garantie. Bij Glasschade dag en nacht binnen 30 min. bij u. Afhandeling verzekering. Bel Glaspunt

Glaspunt Reviews

  Criminelen

  5 kleine ruitjes laten plaatsen, half uur werk door 1 man, de ander was druk met zn telefoon en 1 deur met vensterglas ook een half uurtje werk. Rekening 1000 euro....na veel gezeik kon er ineens 400 euro af. Dit betaald om van het gezeik af te zijn met de verzekering dat dit alles was. Maar nee.....weken erna een Rekening van ruim 500 euro voor " ander glas".....wat een idioten daar......1500 euro voor een uur werk en wat ruitjes plaatsen van 30 bij 40.....ze kunnen het zuur krijgen maar we betalen helemaal niks meer en als ze moeilijk gaan doen zetten we er een advocaat op. 0 sterren voor dit criminele zooitje

  Sterke punten
  Liegen en idiote rekeningen sturen

  Zwakke punten
  Rekenen

  Oplichting glaspunt

  Ik heb offerte bij glaspunt aangevraagd voor het plaatsen van HR++ glas. Na akkoord op de offerte heeft Dorst glasservice glas uit naam van Glaspunt het glas geplaatst. Nu ik, enige tijd later de rest van mijn ramen ook wil vervangen, kom ik tot de ontdekking dat er destijds geen HR++ glas is geplaatst, maar volgens de code in de sponning normaal dubbel glas.
  Ik heb hierover al een klacht geplaatst bij glaspunt. Zij hebben het geplaatste glas echter laten beoordelen door de glaszetter van het plaatsingsbedrijf. Een slager die zijn eigen vlees dus keurt....en die blijft volhouden dat het wel hr++ glas betreft.
  Terwijl in een eerder contact met glaspunt nog 150 euro wilde crediteren op de nota. Heel vreemd dat je nu beweerd dat het juiste glas zou zijn geplaatst. In de sponning staat een code die het bedrijf ook heeft. Een andere glasbedrijf geeft advies code aan dat het gewoon dubbel glas betreft. Ze weigeren de klacht op te lossen

  Sterke punten
  Verkopen en liegen

  Zwakke punten
  Oplossen klachten

  Komt afspraken niet na,

  Na eindeloze keren afspraken gemaakt te hebben voor herstel van stormschade van afgelopen februari , nog steeds niet hersteld.
  De ene keer verkeerd glas bestelt ,de andere keer kon de betreffende glaszetter het niet plaatsen,omdat er een wasmachine onder het raam ston,of ik die zelf maar even weg wou zetten,op een stukje glas in lood reparatie wacht ik nog steeds,zijn onkundig als het iets anders is dan nieuwbouw,ik weet dat het moeilijk vakbekwaam personeel te vinden, maar de mensen die bij hun rondlopen zijn ronduit slecht,onbekwaam en nog arrogant en brutaal ook.

  Sterke punten
  In het niet na komen van afspraken

  Zwakke punten
  Niet leveren wat ze moeten doen,slecht werk,onbekwaam personeel,

  Aggresieve glaszetter

  Ruit door storm kapot. Een uur na het bellen van de servicelijn kwam er ('s avonds nog) een glaszetter. Maar deze agressieve (en dronken??) glaszetter nam het mij kwalijk dat ik gebeld had. Onverrichte zaken stapte hij in zijn auto en reed weg.

  De servicelijn gaf het daarna aan 'vervelend te vinden dat ik het zo ERVAREN (!) heb'.

  Ik heb nog nooit een recensie geschreven, maar dit was echt absurd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Agressief en niet klantgericht

  Oplichting!!!

  Ruitje voordeur laten vervangen en natuurlijk betaald.. Een jaar later komt een deurwaarder aan de deur voor n niet betaalde ruit?????? Gelukkig wel nog een bankbetaalbewijs maar n heel gedoe met veel stress als gevolg. Never nooit meer glaspunt.....administratieve rotzooi is t daar.

  Zwakke punten
  Zaken niet op orde

  Na 5 maanden nog geen glas......

  Na 5 maanden nog geen geen nieuw glas, een aaneenschakeling van niet terug bellen, verzetten van afspraken, je aan het lijntje houden. Voor glaspunt is het kennelijk de norm.

  Zwakke punten
  Het duurt veel te lang voordat geleverd wordt en er gaat uren en ergenis in zitten om er achteraan te zitten, anders gebeurt er helemaal niets.

  Administratieve OPLICHTERS

  Als je een offerte opvraagt. Is dit een bevestiging!! Doe het niet!!

  Sterke punten
  Geen maar kunnen goed rekeningen sturen

  Zwakke punten
  Alles!!

  Oplichters

  Slecht

  Sterke punten
  Ongelofelijk!!!

  Zwakke punten
  Alles

  Glaspunt OPLICHTING!!!

  Als je klokt op offerte betekend dit: opdracht. Vragen voor een wc ruitje 200 euro en voor een hr glas van 1 x 1.30 300 euro. Als je dan niet wil tekenen voor de prijs. Zegt de opmeten dat dit alleen voor het meten is. Maar de rekening wordt meteen gestuurd! Niets geleverd. Ja wel veel gezeik tot aan de deurwaarder toe!! Begin er niet aan!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Niet nagekomen afspraken

  Het begon al met het niet terugbellen. Vervolgens een offerte die veel te laat kwam. Na het inmeten probeerde men er ineens een hoge toeslag door te drukken omdat de ruit moeilijk bereikbaar zou zijn, hetgeen beslist niet het geval is.
  Kortom: onbetrouwbarte partij; geen zaken mee doen!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Niet nakomen van afspraken en vervolgens nog eens sneaky de prijs verhogen

  NIET DOEN!

  Vijftien werkweken gewacht op een ruitje van 17 x20 cm...vier keer iemand aan de deur gehad met het verkeerde glas en uiteindelijk een extreem hoge rekening van ruim
  €180,- (!!)voor dit kleine ruitje.
  Glas.nl moet zich diep schamen door zo met haar klanten om te gaan. Ik zou als glaszettersbedrijf hier mijn goede naam niet aan willen verbinden! Deze slechte service straalt ook op het bedrijf af die het glas komt zetten. Dit was 1x maar nooit weer!!

  Sterke punten
  Helaas geen!

  Zwakke punten
  Zie reactie

  5 ramen vervangen

  We zijn ooit besodemietert door een ander glasbedrijf. Ik wilde daarom zeker weten dat het dit keer goed zou gebeuren. We hebben nu Glaspunt gebeld en verder geen problemen gehad. De monteur was aardig en had kennis van zaken. Wel gek dat ik met Glaspunt had gebeld maar er een ander busje op de stoep stond. Heb hier over gebeld. Maar dit was het bedrijf wat voor Glaspunt werkte. Heb daar op zich geen problemen mee, maar omdat ik al ooit eens was besodemietert door een ander bedrijf was ik wel wat argwanend. Achteraf was dat nergens voor nodig.

  Sterke punten
  Aardige monteurs

  Zwakke punten
  Wat verwarrend dat er ook met andere bedrijven/onderaannemers wordt gewerkt.

  Vreemde praktijken

  Offerte via glaspunt ontvangen voor een raam op basis vam doorgrgeven maten. Deze was 730 euro. Er moest nog ingemeten worden waarbij een concurrent werd gestuurd( dese had ook een offerte afgegeven van 250 euro meer). Dus ik vroeg hoe het kan dat glaspunt hun stuurt maar sei duurder zijn. Dat zou volgens de concurrent net anderson moeten zijn omdat glaspunt er een % bovenop doet. Na 2 weken niets gehoord te hebben kreeg ik de definitieve offerte van 1780 euro!?!? Na reactie via mail niets meer vernomen . Heb nu het raam voor 800 laten vervangen bij een ander bedrijf. Mijn advies: laat glaspunt links liggen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Offreren prijs om voet tussen deur te krijgen

  administratieve oplichting

  Het bedrijf vraagt een aanbetaling van 40% en als je de eindfactuur krijgt staat hier het bedrag voor 100% om te betalen. Ook de betaallink is 100%

  Sterke punten
  Aardige glaszetters

  Zwakke punten
  Administratie

  Glastoppers

  bij onderstaand bericht mijn sterren vergeten

  Glastoppers

  In 2020 hebben wij onze woning willen renoveren. De twee monteur hebben onze hele woning ingemeten en hebben ervoor gezorgd dat we een beter beeld kregen in de productie van glas. Want wat weet je nou van glas als je er nooit bij stil staat? Door het plaatselijke advies kregen wij een fijn gevoel van deze samenwerking. Na drie werkdagen hadden wij al een offerte voor onze gehele woning. Het akkoord is makkelijk schriftelijk aan te leveren. Na een aantal weken kwamen ze al om het glas te plaatsen. Het ziet er allemaal piekfijn uit en ze helpen je bij het aanvragen van subsidie. Top service! Achteraf kregen wij twee flessen van hun eigen glascleaner, de ramen, spiegels en glasplaten in mijn woning zijn nog nooit zo schoon geweest. Het fijne is, dat je deze ook gewoon bij hen kan bestellen!
  Glaspunt is een aanrader voor iedereen die voor glasrenovatie wilt gaan.

  Sterke punten
  Snelle service, vakmanschap en persoonlijk

  Zwakke punten
  n.v.t.

  glas geplaatst keuken

  Goede service en voor corona begrippen een snelle service, levering glas duurde wel een beetje lang maar was wel duidelijk over gecommuniceerd

  Gebroken ruit vervangen

  Een aantal weken geleden heb ik het glas laten vervangen van mijn schuurdeur door Glaspunt. Moet zeggen dat ze vakkundig zeker sterk zijn, de monteur deed zijn werk en kon ook al m'n vragen bij hem kwijt. Maar met de medewerkers op kantoor zijn er communicatief wel verbeterpunten. Over de factuur kan je alleen overdag bellen en daardoor ontstond er wat miscommunicatie (belde s' avonds). Dit kwam de levertijd niet ten goede. Heb langer moeten wachten voordat het dubbel glas geplaatst kon worden.
  Nadat ik hierover belde is mij uiteindelijk wel excuses aangeboden.

  Super snelle service en kwalitatief goed werk.

  Met open mond de negatieve reviews zitten lezen. Ik kan me daar zo niet in vinden.
  Had ruitschade aan mijn voordeur. De monteur was 30 minuten na de melding bij mij ter plaatse en heeft mooi vakkundig werk afgeleverd. Het was ook een zeer nette goed gemanierde man :)
  Ik zou iedereen Glaspunt aan kunnen raden! Voor mij 5sterren

  Dubbel glas in woning geplaatst

  Kan me niet vinden in onderstaande reviews. Aardige glaszetters die weten wat ze doen. Kwalitatief goed gezet.

  Sterke punten
  Goede uitleg wanneer je hierom vraagt. Vakmannen die weten wat ze doen

  Zwakke punten
  Niet tegengekomen

  Glaspunt oplichters

  Origininele rubbers niet terug plaatsen.

  Op de bon 4 mm terwijl in het echt 3 mm geplaatst is.

  Op de website 9,2 cijfer terwijl het overgrote deel negatief is, incl personeel.

  Overwerken en niet uitbetaald krijgen.

  Tonnen € uitgeven aan internet reclame en dan het leeuwendeel door partners laten doen.

  Elk glasbedrijf spuwt ze uit, incl klanten.

  Sterke punten
  Personeel en klanten onder druk zetten

  Zwakke punten
  Normaal bedrijf zijn

  Dubbelzinige communicatie met achteraf hoe rekeningen

  "Onbetrouwbaar, waardeloos, extreem duur en slechte service "
  Heel onduidelijke offertes gekregen. Meermaals telefonisch en via mail om uitleg gevraagd m.b.t. de definitieve totaal prijs en benoemd dat we niet voor verrassingen wilden komen te staan. Slechte communicatie tussen degene die het glas heeft opgemeten en degene die het glas zou plaatsen. Na inmeten lange levertijd van het glas. De monteur (die te laat was) uitte veel frustratie omtrent de zaken die de inmeter toegezegd had aan de klant. Het werk werd afgeraffeld (rommel achtergelaten, onzorgvuldig gekit waardoor dezelfde dag nog kieren zichtbaar waren in het kitwerk, beschadigde glaslatten gebruikt). Wij bestellen hier nooit meer glas danwel service. Onduidelijke communicatie en asociale houding wanneer om uitleg wordt gevraagd van de facturen. Absoluut niet klantvriendelijk en ontzettend over-priced voor de service die je krijgt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, waardeloos, extreem duur en slechte service

  erg onduidelijk

  een Noodraam kost 200 euro wat ze op dat moment van plaatsen niet vertellen! Daarna contact gehad met glaspunt, ze zouden t uitzoeken wat er mis was gegaan, maar ipv dat ze t uitzochten kreeg ik het incassobureau achter me aan kosten hoog opgelopen

  Sterke punten
  Heel onaardig

  Zwakke punten
  onfatsoenlijk en onduidelijk


Bezoek Glaspunt

Schrijf een review