Glas Centrale Noord

Glas Centrale Noord - Glaszetter en glasservice voor Glasheldere service! Glas Centrale Noord is uw glaszetter en glasservice voor al uw glaswerk. Neem contact op voor de mogelijkheden en een persoonlijk glashelder advies.

Glas Centrale Noord Reviews

  Gewoon heel tevreden!

  3 jaren geleden een offerte voor dubbel glas aangevraagd. Daar toen geen gebruik van gemaakt. Dit jaar wilde ik het wel laten doen. Opnieuw contact gezocht. Dat verliep vlot, snelle afspraak. Kwam op afgesproken moment, opnemen glas en aanbod voor glas was snel binnen op de mail. Offerte geaccepteerd! Daarna afspraak gemaakt voor het zetten. Er was aangegeven dat dit misschien wel wat langer kon gaan duren. Geloof dat ik iets van 10 weken heb gewacht totdat ik de mail kreeg voor maken afspraak plaatsen. Dit verliep ook prima, in goed overleg.
  De mannen die kwamen plaatsen waren op de dag van afspraak op tijd. Plaatsen ging prima. Afwerking was prima. Alles paste, ook niet onbelangrijk. Er zijn geen problemen geweest in het hele proces.
  Kort om tevreden en blij!

  Sterke punten
  - goed te bereiken
  - overleg is mogelijk
  - flexibel
  - "normale" mensen

  Zwakke punten
  Die kan ik niet benoemen

  Erg teleurstellend

  Onbetrouwbare partij die erg slecht (of helemaal niet) communiceert.
  Komen daarnaast afspraken niet na en kunnen zich dat klaarblijkelijk permitteren in deze markt.

  Zwakke punten
  - communicatie
  - afspraken nakomen

  super service en topkwaliteit

  Door Glashandel Noord op de Slijperweg zijn 2 ruitjes geleverd voor onze patrijspoorten van de sleepboot. 8 en 10 mm dik was geen enkel probleem en de volgende dag lagen ze klaar. Top bedrijf met vriendelijke medewerkers.

  Sterke punten
  prijs-kwaliteit en service

  Prima glas en tevreden

  Wij zijn zeer tevreden over het geleverde isolerende glas. Hardwerkend personeel dat afval keurig weer meeneemt. Komen prima op tijd. Aan te raden.

Bezoek Glas Centrale Noord

Schrijf een review