GlasKoning

Online glas bestellen | Glaskoning.nl Glas bestellen via internet, het kan! Bij Glaskoning.nl bestelt u enkel glas, dubbel glas en spiegels voor de allerlaagste prijs. Bekijk direct het aanbod!

GlasKoning Reviews

  Schandalig

  Alles was kut. Levering niet goed en kregen niet een volledige douchedeur. Als je belt geven ze je doodleuk de schuld van alles. Uiteindelijk sturen ze doodleuk een nieuwe offerte voor een nieuwe deur. Om te janken zo slecht.

  Sterke punten
  Klant beledigen

  Zwakke punten
  Problemen oplossen

  Dennis van glaskoning

  Dennis is de directeur en is een vuile huichelaar eerste klas, vertrouw hem niet is zeer onbetrouwbaar

  Sterke punten
  Liegen en bedriegen

  Prima bedrijf

  Levering op tijd maten in orde en prijs kwaliteit uitstekend

  Tevreden

  Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling ,communicatie, en bezorging . Goede site.

  Alles volgens afspraak.

  Sterke punten
  Alles volgens afspraak

  Zwakke punten
  Volgens ons geen.

  alles fout behalve de prijs

  Los van de prijs mag ik wel zeggen dat deze leverancier op de overige punten slecht scoort. Het glas moest per kraan naar de 4e verdieping en ik had dat al bij de bestelling opgegeven. En nog eens in een paar emails bevestigd zodat dat niet fout kon gaan. Zou je denken.
  Het glas kwam op de verkeerde verpakking aan, was verkeerd op de bokken geplaatst en de chauffeur plaatste de pallets zonder aan te bellen op de parkeerplaats. Een vrachtbrief heb ik nooit gezien.
  Ik kwam erachter toen ik naar buiten liep.
  Nou moet ik dat glas plaat voor plaat naar boven en dan door de woning sjouwen. Denk maar niet dat Glaskoning me daarbij helpt.

  Sterke punten
  prijs

  Zwakke punten
  de rest

  perfect

  Nu in corona tijd moest ik wat langer wachten op mijn bestelling.
  Helaas nog even uitstel door ziekte en dan...
  Een super vriendelijke chauffeur die ik hielp en mijn ramen netjes afleverde .
  Geen problemen.
  Meer kan je niet verwachten maar de snelheid en service zijn perfect.
  Dank Glaskoning .

  Sterke punten
  snelheid en aflevering

  Zwakke punten
  geen

  Na twee maanden nog steeds geen levering - geen reactie via mail.

  Reeds drie mails gestuurd... geen antwoord..
  Twee maanden geleden besteld en heb verder nooit meer iets vernomen...

  Sterke punten
  website voor bestelling was makkelijk

  Zwakke punten
  Geen communicatie.
  Valse informatie over levertijden.

  Prima bedrijf. Al 4 keer glas daar besteld en niks problemen

  Ik snap de grote hoeveelheid negatieve meldingen niet. Ik heb in ieder geval altijd op tijd en in goede staat de leveringen ontvangen. Heb al 4x besteld bij dit bedrijf en in mijn geval was de communicatie prima. Ook nette mensen die het glas leverden waren niet beroerd om een handje te helpen. Ik heb zo het idee dat alleen mensen die een slechte ervaring hebben hier reageren. Deze melding is in ieder geval positief. Heb net weer glas besteld en ga er vanuit dat het weer goed gaat.

  Sterke punten
  Communicatie wb leveren van het glas en altijd op de afgesproken tijd.

  Zwakke punten
  Geen idee.

  oplichters bedriegers liegbeesten

  was inmiddels al onderweg naar Ede om mijn geld of glas te halen chauffeur was er pas om 10.45 uur geen belletje of wat ook. Mijn vrouw was toevallig thuis anders hadden ze het zeker voor de deur gekwakt. Er was iemand ziek geworden. Ik ben inmiddels ziek van hun. Ze hebben mazzel dat ik niet inmiddels was aangekomem in Ede anders hadden ze daar een glasbestelling moeten opnemen. Koop hier niks!!!

  Sterke punten
  liegen

  Zwakke punten
  is teveel voor dit forum

  niet leveren glas en liegen

  Na 2 maanden te wachten op glas loze beloften wederom vertragen levering uiteindelijk datum gekregen voor levering. zit je te wachten vrij genomen maar eens gebeld telefonisch niet bereikbaar. Order wilden ze er niet uithalen.
  Dit bedrijf kan je geen bedrijf noemen koning van list en bedrog niet van glas

  Sterke punten
  liegen

  Zwakke punten
  eerlijkheid

  Toch niet leveren terwijl er een bezorgdag/ datum gemaild is.

  Bestelling geplaats, nog steeds niet geleverd.

  Ik krijg mail met leverdatum, en tijd maar er komt NIETS !

  Telefoon nemen ze niet op , mail reageren ze niet.

  Diep triest, spijt van bestelling, zal mijn geld wel kwijt zijn...

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Levertijd
  Reactietijd mail
  Telefoon nemen ze niet op.

  Langzaam en slechte communicatie, maar het glas is ok.

  Het glas, assortiment en de prijs op zich is goed.
  Maar levertijd van meer dan 2 maand (zonder enige communicatie).
  Ik wilde nog een extra (enkel) glas bijvoegen, maar dat ging niet, moest ik maar opnieuw verzendkosten betalen. Bij levering was er een document dat verklapte dat alles al een maand bij hen was aangekomen.
  Glas op straat geleverd, zonder dat ik het wist. Met een later uur op de leverbon dan het echte leveruur.

  Sterke punten
  Assortiment en prijs
  Bestelgemak

  Zwakke punten
  Slechte communicatie
  Slechte levertijden. Een enkel stukje glas heeft wel een heel dure verzending.

  zeer slechte communicatie en levering

  Glas besteld bij glaskoning 10 weken moeten wachten komt door corrona volgens glaskoning diverse glashandels gebeld en konden allemaal binnen 3 weken leveren .Bij aflevering een hork van een chauffeur neemt totaal de corrona regels niet in acht en te lui om glas binnen te zetten. tevens een breukruit en ruit met kras. Mijn vraag hoe dit op te lossen zijn antwoord dan MOET U een mail sturen en als u niets hoor een telefoontje ik zeg pardon maar u levert manco ik mag verwachten dat u dit doorgeeft en regelt antwoord van de hork nee zo werkt het niet. Uiteindelijk ik toch maar bellen en mailen ene jelle praat veel maar geeft geen concreet antwoord.OP 21/08 zouden de mancos geleverd worden.op 20+-08 krijg ik om 18.00 uur een mail er kan niet geleverd worden want zieken bij leverancier en bij glaskoning .wat een onzin dus een paar zieken en het bedrijf ligt plat .Ik heb gemeld dat ik dit niet accepteer zieken zijn geen reden tot onmacht ik heb kosten en reservering glaszetter gemaakt en die ga ik op de glaskoning verhalen . ik ben er klaar mee dit is knoeiwerk ik ga voortaan weer naar de glashandel op de hoek dan maar iets duurder maar wel service garantie en klantvriendelijk. ik denk dat de glaskoning zijn betalingsverplichtingen niet nakomt dus kijk uit met bestellen het kan zomaar zijn dat u uw geld kwijt bent .Het vooruitbetalen is gevaarlijk bij dit soort bedrijven dus een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  Zwakke punten
  zwakke punten communicatie klantonvriendelijk liegen en smoezen verzinnen het ligt namelijk altijd aan de leverancier.Echter kontakt gehad met leverancier en deze ontkent dit in alle talen

  Zeer slecht

  Twee maanden wachten op twee kleine ramen!
  Ook nog eens te duur vond ze op internet veel goedkoper

  Sterke punten
  Niks kopen hier

  Cursus communicatie

  Na 1 maand geenlevering , geen nieuws. Noch via mail, noch telefonisch bereikbaar. Lijkt wel een spookfirma geworden.

  Sterke punten
  Goed communicatie voor de verkoop

  Zwakke punten
  GEEN COMMUNICATIE, NA VERKOOP !!!!!

  Super service

  Zeer goed bedrijf met hoge dienstverlening. Henk bracht ons met alle charme en hulp het grote raam tot binnen onze moestuin. Keurig gebeld van te voren. Alles volgens afspraak en een 10 voor de service en bezorging.

  Sterke punten
  Zie review

  Zwakke punten
  Niet

  hoekjes kapot en de pp slijp randjes niet gelijk

  Bij verschillende ruiten waren er hoekjes kapot en de pp slijp randjes waren niet allemaal even diep wat ook niet hoort. Krijg geen vergoeding omdat ik het te laat gemeld heb, jammer.

  bezint eer ge begint

  Laat je niet verleiden door de prijs, je kunt je glas beter ergens anders bestellen. De levertijd was prima (binnen 14 dagen) maar:
  1. het glas was niet recht (het snijvlak loopt rond) en niet haaks afgesneden.
  2. Ze houden rekening met de ventilatieroosters, het formaat hiervan trekken ze af van de glas maat. Ik heb 7 dezelfde ruiten (alle 7 hetzelfde formaat) waarvan er 2 waren uitgerust met een ventilatierooster. De 5 ruiten zonder ventilatierooster passen prima maar de ruiten met ventilatierooster zijn eigenlijk zo'n 5mm te kort in de hoogte, dit hebben ze dus verkeerd opgemeten.

  Ik heb contact met ze gezocht om het in ieder geval te melden en een klacht in te dienen. Het enige wat ze doen is zich verschuilen achter hun toeleverancier terwijl ik een overeenkomst heb met de Glaskoning. Ook zeggen ze het spijtig te vinden en ze geven het door aan de leverancier. Voor toekomstige leveringen krijg ik 5% korting. Daar kun je wat mee. Gelukkig heb ik nog altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Europese Commissie (serieus, het staat op hun website: https://www.glaskoning.nl/klantenservice/).

  Toffe lui, bezint eer ge begint, ik koop er niet meer.

  Zwakke punten
  slechte kwaliteit, nog slechtere service

  Glazen tafelblad

  Buiten verwachting snel een
  Tafelblad op maat geleverd.
  Prima afgewerkt en ziet er perfect uit.

  SLIKKEN - OF - STIKKEN - Verkoper idd GLASJOKERS !!!!

  2 dagen voor de kerst bevestiging v order ontvangen, maar liet in de kerstperiode via mail een wijziging weten. Echter wijziging kon niet worden doorgevoerd omdat alles al in productie was. Maar levering was pas eind januari. Pech dus nogmaals een extra bestelling gedaan.
  Op dag van levering is om 6:00 even snel een mailtje naar mij gestuurd dat de levering niet tussen de eerder afgesproken tijden 11:00-13:00 zal plaatsvinden, maar eenzijdig vervroegd dat levering tussen 7:00-9:00 zal zijn. Vooraf tevergeefs getracht, middels mails en bellen, duidelijk te maken dat, nu mij geen redelijkheid wordt gegund, dit voor mij niet mogelijk is. Evengoed heeft Glaskoning omstreeks 7:15 en zonder instemming van de klant het glas onbeheerd op de openbare weg gezet. Glaskoning is niet helemaal op de hoogte dat juridisch gesproken geen sprake is van een levering.

  nb niet mijn gewoonte om negativiteit weg te schrijven, maar vind dit gewoon een stijlloos bedrijf

  Zwakke punten
  slechte communicatie

  zeer tevreden

  1 klein ruitje besteld, keurig geleverd volgens afspraak.

  Sterke punten
  overzichtelijke site. makkelijk bestellen

  duca rooster

  glas prima geleverd, wel jammer dat ducarooster zonder rubber geleverd word het wordt nergens vermeldt dat het met rubber of glasband wordt gedaan.( ook jammer dat ik ook een verkeerde maat opgegeven heb) dus een nieuwe ruit besteld.

  Sterke punten
  goede site

  Zwakke punten
  wederzijds zullen we altijd wel wat hebben

  Niet aanbevolen, ontbreken van communicatie en bizar lange levertijden

  Niet aanbevolen, ontbreken van communicatie en bizar lange levertijden.

  Sterke punten
  prijs

  Zwakke punten
  alles behalve prijs

  Nooit hier bestellen!

  Zeer onbetrouwbaar bedrijf. De levertijd wordt telkens uitgesteld. We zijn nu meer dan een maand aan het wachten op het glas en krijgen op het laatste moment een afzegging omdat de bus zogenaamd kapot is. Echter lees ik hier dat ze dit excuses ook bij anderen gebruiken.
  Er zijn meerdere websites waar het glas binnen 3 dagen wordt geleverd en die zijn nog goedkoper ook. Nooit meer hier bestellen dus!

  Zeer ontevreden

  Nu 2 x bij glaskoning besteld . Helaas glas komt iedere keer later dan aangegeven . Ze hebben 2 keer als reden gegeven dat de bus stuk was, wel toevallig nu 4 weken na leverdatum totaal 8 weken verder glas nog niet ontvangen reden ; breuk.
  communicatie ook zeer slecht!!!

  Sterke punten
  Afspraken niet na komen


Bezoek GlasKoning

Schrijf een review