Online glas bestellen | Glaskoning.nl Glas bestellen via internet, het kan! Bij Glaskoning.nl bestelt u enkel glas, dubbel glas en spiegels voor de allerlaagste prijs. Bekijk direct het aanbod!

GlasKoning Reviews

  • Zeer onbetrouwbaar bedrijf. De levertijd wordt telkens uitgesteld. We zijn nu meer dan een maand aan het wachten op het glas en krijgen op het laatste moment een afzegging omdat de bus zogenaamd kapot is. Echter lees ik hier dat ze dit excuses ook bij anderen gebruiken.
    Er zijn meerdere websites waar het glas binnen 3 dagen wordt geleverd en die zijn nog goedkoper ook. Nooit meer hier bestellen dus!

    Door Julia op 21 oktober 2019 Reageer
  • Nu 2 x bij glaskoning besteld . Helaas glas komt iedere keer later dan aangegeven . Ze hebben 2 keer als reden gegeven dat de bus stuk was, wel toevallig nu 4 weken na leverdatum totaal 8 weken verder glas nog niet ontvangen reden ; breuk.
    communicatie ook zeer slecht!!!

    Sterke punten
    Afspraken niet na komen

    Door M hoek op 20 september 2019 Reageer
  • Wat een waardeloos bedrijf! Niets dan klachten over Glaskoning.

    Slechte communicatie, telefonisch onbereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd.

    Meerdere malen aangegeven dat het glas voor onze stacaravan is op een camping. Wordt het glas voor 8:00 geleverd! Een planner die zijn vak verstaat gaat eerst uitzoeken vanaf hoe laat de camping toegankelijk is.

    Glas wordt incompleet geleverd. Hiervan worden wij van tevoren niet op de hoogte gebracht. We wachten al ruim 2 weken op het resterende glas, maar Glaskoning geeft niet meer thuis. Op e-mails geen reactie en aan de telefoon wordt de hoorn erop gegooid vanwege drukte.

    Waardeloos! Ik raad niemand aan om glas bij dit bedrijf te bestellen.

    Daarnaast is het glas zeer slecht afgewerkt. Zonde van de ruim € 400,-.

    Medewerkers beloven terug te bellen of een e-mail te sturen, maar niets van wat wordt beloofd, wordt nagekomen.

    Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we hier NOOIT glas besteld.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zeer slechte communicatie
    Matige kwaliteit glas
    Beloftes worden niet nagekomen
    Bestelling niet compleet
    Amper bereikbaar (je moet echt geluk hebben om iemand aan de telefoon te krijgen)

    Door Lenny en Arn op 17 juli 2019 Reageer
  • Probeer als het even kan een andere leverancier te vinden.
    Of je moet een fan zijn van:
    Lang wachten op een prijsopgave.
    Meteen maar alles betalen.
    Lang wachten op je bestelling.
    Niet op komen dagen ondanks de afspraak.
    Glas niet op een afgesproken plek neerzetten, maar langs de weg tegen de heg “kwakken”.
    Geen sorry of excuus willen krijgen.
    Geen reclamatie serieus nemen na beschadigingen.

    Als je hier wel op kickt, ga dan gerust naar de glaskoning.
    Ik kan het je aanbevelen!!!

    Sterke punten
    Onzin verkopen en niet bereikbaar zijn.

    Zwakke punten
    Communicatie , communicatie , communicatie.

    Door Janssen Hans op 10 juli 2019 Reageer
  • Levertijd zwaar overschreden.
    1e levering (telefonisch afgesproken) uur geacht n: niemand kwam opdagen
    Telefonisch onbereikbaar pf wordt nooit teruggebeld.
    Tweede levering: er ontbrak een deel.
    Sindsdien krijg je voicemail; je kan zelfs geen boodschap inspreken.
    Ook min mails worden niet beantwoord of ik word met mooie beloftes afgescheept.
    Mijn advies nooit zaken mee doen.

    Sterke punten
    NIET!!

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar.
    Komen beloftes niet na.
    Kunnen orders niet goed afhandelen zowel in productie als aflevering
    Communicatie verschrikkelijk slecht

    Door Jan op 24 juni 2019 Reageer
  • een heel slecht bedrijf die niet klantvriendelijk is totaal onbeschoft, asociaal en schijt hebben aan de klant
    Dit was de belofte: Wij komen op 13 juni 2019 tussen 13:30 - 15:30 uw order bezorgen. In verband met files en wijzigingen, kan het tijdsbestek van de levering uitlopen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

    we zijn thuis gebleven er is niemand op komen dagen maar ook geen telefoontje gehad dat ze niet kwamen of dat de levering niet doorging
    Heb een aantal malen geprobeerd een van de mensen aan de telefoon te krijgen, maar kreeg iedere keer de recepetie op afstand en die weten niks, deze mensen worden voor de kar gespannen
    op vrijdag middag heb een mevrouw gesproken ze zou mij zelf het glas komen brengen en ze zou mij zeer zeker op maandag terug bellen tot op heden nul
    ook de e-mails wordt niet op gereageerd een totale stilte
    ik ga maandag naar Veenendaal mijn geld ophalen want ook dat heb gezegd dat ze het terug zouden storten maar helaas

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    totaal geen communicatie en komen de beloftes niet na
    een bedrijf dat een receptie hanteert die totaal nergens van op de hoogte zijn
    en service die ze beloven is minder dan nul heel slecht

    Door Leo van Dijk op 21 juni 2019 Reageer
  • Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf, er klopt helemaal niets van de communicatie en alles wat ze zeggen kan je per definitie in twijfel trekken.

    Betaald is er al, daarna nul reactie. Niet per telefoon, niet per mail in zijn geheel niet.

    Waardeloos bedrijf, jullie moeten je kapot schamen dat jullie op deze manier naast de zakelijke markt ook particulieren een loer draaien!

    Sterke punten
    Vooraf kan alles

    Zwakke punten
    Na betaling van je bestelling , waardeloos , geen reactie geen spullen geen communicatie

    Door Mark Baars op 21 juni 2019 Reageer
  • Vlak voor levering een smoesje dat ze niet kunnen uitleveren. Maar de week erop wèl! Mooi niet, je hoort gewoon niets meer. Telefoon wordt of niet opgenomen of een externe telefoondienst die nergens van weet stuurt je het bos in en erkent dat het een slecht bedrijf is. Reageren niet op mail. Wegblijven! Leuk bedrijf voor VARA kassa, is zal ze tippen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Respectloosheid voor anderen.

    Door Tanja op 21 juni 2019 Reageer
  • Awful communication, delivery take ages and they don't seem to care much about that because the most you complain the most you are ignored. I don't recommend this shop to anyone!

    Sterke punten
    Geen! Nada! None!

    Zwakke punten
    Te laat leveren en niet hierover communiceren.
    Delivery takes ages, not clear communication and terrible customer service!

    Door Paulo Fornaz op 19 juni 2019 Reageer
  • Ik had netjes maat opgegeven en ik kreeg glas met foute maten dus het is helemaal niet waar wat ze zeggen op maat snijden.dat klopt gewoon niet je bent je geld kwijt als je glas bestelt bij glaskoning.ik wens glaskoning dat ze faid gaan dat ze klanten niet bedonderen met hun belooftes die ze niet kunnen waarmaken.ik zou nooit iemand glaskoning aanbevelen zelfs een vajand

    Sterke punten
    Totaal niet .ik vind dat ze veel liegen tegenover hun klanten ik beveel niemand om bij glaskoningglas te bestellen op maat

    Zwakke punten
    Ik vind dat ze veel zwakke punten hebben vooral leugens

    Door Sead op 29 april 2019 Reageer
  • Ik vind glaskoning een belediging van woord koning.ik vind dat ze beter glashelder moeten noemen.zoals ze hun bedrijf zelf moeten noemen glashelder dat zijn ze helaas niet.totaal geen communicatie assosiaal hoe ze klanten behandelen geen enkel inzicht waneer je glas wordt geleverd.ik vind dat ze richting nekerman gaan totaal klant communicatieloos.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Besteling duurt veel te lang en geen comunicatie

    Door Ontevreden k op 15 april 2019 Reageer
  • Bij Glaskoning gehard gelaagd glas besteld, na wat emailwisseling over de beste dikte veiligheidsglas voor een balustrade. Ze gaven vriendelijk en goed advies.
    De prijs was aantrekkelijk. De levertijd was 2-3 weken, maar dat was duidelijk op de site aangegeven.
    Ook het ruilen van het - door mij verkeerd opgegeven bevestigingsmateriaal - ging na een telefoontje moeiteloos.
    Kortom ik ben tevreden over de prijs en kwaliteit, de dienstverlening en de bezorging.

    Sterke punten
    lage prijs
    prima kwaliteit
    geleverd binnen de van te voren aangegeven levertijd

    Door Rudolf op 6 maart 2019 Reageer

  • Bij de eerste bestelling was er een stuk enkel glas bij die volgens mij met de ''losse pols'' gesneden was. Missen is nu eenmaal menselijk, heb het zo gelaten wegens vanuit Belgie.
    Bij de tweede bestelling werd een spiegel geleverd in plaats van een dubbelle beglazing, ben al 6 weken aan het wachten op hun ''we zijn er mee bezig''. Ondertussen neemt er daar blijkbaar niemand de telefoon meer op. Triestig

    Zwakke punten
    Het koninklijke van de glaskoning.

    Door Antheunus op 10 januari 2019 Reageer
  • 1e levering week te laat
    2e levering 3 weken te laat
    Offertes verschillen in prijs (40% duurder over hetzelfde product)
    Wel vooraf betalen.
    Niet communiceren.
    Niet terugbellen
    Website wordt niet aangepast naar realiteit.

    Sterke punten
    Niet communiceren wel vooraf laten betalen.

    Zwakke punten
    Te laat leveren en niet hierover communiceren.
    Je moet zelf contact opnemen en dan word je aan het lijntje gehouden.

    Door Gerard op 12 december 2018 Reageer
  • Vele maanden terug een veiligheidsglas besteld voor in deur. Correcte maten doorgegeven maar bij levering bleek het glas 1 cm te lang. Na vele maanden , ja maanden , mails over en weer , maar nog steeds geen oplossing.
    Het is een regelrechte schande en ik kan niet anders dan afraden om bij deze firma iets te bestellen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    slechte service , je wordt aan het lijntje gehouden zonder oplossing aan te reiken.

    Door DE VRIESE op 29 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • heb een week geleden een offerte gevraagd over 2 loop glastegels van 68,5 cm

    Na een week nog geen reaktie..en bel je ze word de verbinding verbroken.

    Als jullie al niet kunnen reageren of niet eens bereikbaar zijn...........dan zal de rest van jullie bedrijf ook wel gewoon een 0 zijn.

    Nog nooit zoiets meegemaakt, wat een lachertje.....jullie kunnen je bedrijf beter de GLASJOKERS noemen.

    Goed bezig, maar niet heus.
    Vriendelijke groet,
    Thierry

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    reageren niet op mail
    als je ze belt word de verbinding verbroken

    Door T Lefevre op 26 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ondanks dat ik zelf een fout had gemaákt in de afmetingen mm of cm scheelt nogal .werd dit prima en snel opgelost en kreeg ik de ruit voor de zelfde prijs in mm nu in cm geleverd .
    Top bedankt voor de snelle reactie en manier van oplossen.
    Groet Otto

    Sterke punten
    Snelle reactie en oplossing .

    Zwakke punten
    Geen ontdekt .

    Door O.Matzinger op 26 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek GlasKoning

Schrijf je eigen review



VergelijkGlaszetters.nl

Op VergelijkGlaszetters.nl lees je reviews over alle glaszetters van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw glaszetter ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Glaszetters