Online glas bestellen | Glaskoning.nl Glas bestellen via internet, het kan! Bij Glaskoning.nl bestelt u enkel glas, dubbel glas en spiegels voor de allerlaagste prijs. Bekijk direct het aanbod!

GlasKoning Reviews

  • Twee maanden wachten op twee kleine ramen! Ook nog eens te duur vond ze op internet veel goedkoper

    Sterke punten
    Niks kopen hier

    Door Richard op 23 juni 2020 Reageer
  • Na 1 maand geenlevering , geen nieuws. Noch via mail, noch telefonisch bereikbaar. Lijkt wel een spookfirma geworden.

    Sterke punten
    Goed communicatie voor de verkoop

    Zwakke punten
    GEEN COMMUNICATIE, NA VERKOOP !!!!!

    Door Etienne Pipers op 12 juni 2020 Reageer
  • Zeer goed bedrijf met hoge dienstverlening. Henk bracht ons met alle charme en hulp het grote raam tot binnen onze moestuin. Keurig gebeld van te voren. Alles volgens afspraak en een 10 voor de service en bezorging.

    Sterke punten
    Zie review

    Zwakke punten
    Niet

    Door Myrna Wiggers op 29 mei 2020 Reageer
  • Bij verschillende ruiten waren er hoekjes kapot en de pp slijp randjes waren niet allemaal even diep wat ook niet hoort. Krijg geen vergoeding omdat ik het te laat gemeld heb, jammer.

    Door Bas op 12 mei 2020 Reageer
  • Laat je niet verleiden door de prijs, je kunt je glas beter ergens anders bestellen. De levertijd was prima (binnen 14 dagen) maar: 1. het glas was niet recht (het snijvlak loopt rond) en niet haaks afgesneden. 2. Ze houden rekening met de ventilatieroosters, het formaat hiervan trekken ze af van de glas maat. Ik heb 7 dezelfde ruiten (alle 7 hetzelfde formaat) waarvan er 2 waren uitgerust met een ventilatierooster. De 5 ruiten zonder ventilatierooster passen prima maar de ruiten met ventilatierooster zijn eigenlijk zo'n 5mm te kort in de hoogte, dit hebben ze dus verkeerd opgemeten. Ik heb contact met ze gezocht om het in ieder geval te melden en een klacht in te dienen. Het enige wat ze doen is zich verschuilen achter hun toeleverancier terwijl ik een overeenkomst heb met de Glaskoning. Ook zeggen ze het spijtig te vinden en ze geven het door aan de leverancier. Voor toekomstige leveringen krijg ik 5% korting. Daar kun je wat mee. Gelukkig heb ik nog altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Europese Commissie (serieus, het staat op hun website: https://www.glaskoning.nl/klantenservice/). Toffe lui, bezint eer ge begint, ik koop er niet meer.

    Zwakke punten
    slechte kwaliteit, nog slechtere service

    Door Bruce op 2 maart 2020 Reageer
  • Buiten verwachting snel een Tafelblad op maat geleverd. Prima afgewerkt en ziet er perfect uit.

    Door E. Rijken op 27 januari 2020 Reageer
  • 2 dagen voor de kerst bevestiging v order ontvangen, maar liet in de kerstperiode via mail een wijziging weten. Echter wijziging kon niet worden doorgevoerd omdat alles al in productie was. Maar levering was pas eind januari. Pech dus nogmaals een extra bestelling gedaan. Op dag van levering is om 6:00 even snel een mailtje naar mij gestuurd dat de levering niet tussen de eerder afgesproken tijden 11:00-13:00 zal plaatsvinden, maar eenzijdig vervroegd dat levering tussen 7:00-9:00 zal zijn. Vooraf tevergeefs getracht, middels mails en bellen, duidelijk te maken dat, nu mij geen redelijkheid wordt gegund, dit voor mij niet mogelijk is. Evengoed heeft Glaskoning omstreeks 7:15 en zonder instemming van de klant het glas onbeheerd op de openbare weg gezet. Glaskoning is niet helemaal op de hoogte dat juridisch gesproken geen sprake is van een levering. nb niet mijn gewoonte om negativiteit weg te schrijven, maar vind dit gewoon een stijlloos bedrijf

    Zwakke punten
    slechte communicatie

    Door Ronald op 24 januari 2020 Reageer
  • 1 klein ruitje besteld, keurig geleverd volgens afspraak.

    Sterke punten
    overzichtelijke site. makkelijk bestellen

    Door harry op 16 januari 2020 Reageer
  • glas prima geleverd, wel jammer dat ducarooster zonder rubber geleverd word het wordt nergens vermeldt dat het met rubber of glasband wordt gedaan.( ook jammer dat ik ook een verkeerde maat opgegeven heb) dus een nieuwe ruit besteld.

    Sterke punten
    goede site

    Zwakke punten
    wederzijds zullen we altijd wel wat hebben

    Door wim op 15 januari 2020 Reageer
  • Niet aanbevolen, ontbreken van communicatie en bizar lange levertijden.

    Sterke punten
    prijs

    Zwakke punten
    alles behalve prijs

    Door Dhr vd Herik op 8 januari 2020 Reageer
  • Zeer onbetrouwbaar bedrijf. De levertijd wordt telkens uitgesteld. We zijn nu meer dan een maand aan het wachten op het glas en krijgen op het laatste moment een afzegging omdat de bus zogenaamd kapot is. Echter lees ik hier dat ze dit excuses ook bij anderen gebruiken. Er zijn meerdere websites waar het glas binnen 3 dagen wordt geleverd en die zijn nog goedkoper ook. Nooit meer hier bestellen dus!

    Door Julia op 21 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • Nu 2 x bij glaskoning besteld . Helaas glas komt iedere keer later dan aangegeven . Ze hebben 2 keer als reden gegeven dat de bus stuk was, wel toevallig nu 4 weken na leverdatum totaal 8 weken verder glas nog niet ontvangen reden ; breuk. communicatie ook zeer slecht!!!

    Sterke punten
    Afspraken niet na komen

    Door M hoek op 20 september 2019 Reageer
  • Wat een waardeloos bedrijf! Niets dan klachten over Glaskoning. Slechte communicatie, telefonisch onbereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd. Meerdere malen aangegeven dat het glas voor onze stacaravan is op een camping. Wordt het glas voor 8:00 geleverd! Een planner die zijn vak verstaat gaat eerst uitzoeken vanaf hoe laat de camping toegankelijk is. Glas wordt incompleet geleverd. Hiervan worden wij van tevoren niet op de hoogte gebracht. We wachten al ruim 2 weken op het resterende glas, maar Glaskoning geeft niet meer thuis. Op e-mails geen reactie en aan de telefoon wordt de hoorn erop gegooid vanwege drukte. Waardeloos! Ik raad niemand aan om glas bij dit bedrijf te bestellen. Daarnaast is het glas zeer slecht afgewerkt. Zonde van de ruim € 400,-. Medewerkers beloven terug te bellen of een e-mail te sturen, maar niets van wat wordt beloofd, wordt nagekomen. Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we hier NOOIT glas besteld.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zeer slechte communicatie Matige kwaliteit glas Beloftes worden niet nagekomen Bestelling niet compleet Amper bereikbaar (je moet echt geluk hebben om iemand aan de telefoon te krijgen)

    Door Lenny en Arn op 17 juli 2019 Reageer
  • Probeer als het even kan een andere leverancier te vinden. Of je moet een fan zijn van: Lang wachten op een prijsopgave. Meteen maar alles betalen. Lang wachten op je bestelling. Niet op komen dagen ondanks de afspraak. Glas niet op een afgesproken plek neerzetten, maar langs de weg tegen de heg “kwakken”. Geen sorry of excuus willen krijgen. Geen reclamatie serieus nemen na beschadigingen. Als je hier wel op kickt, ga dan gerust naar de glaskoning. Ik kan het je aanbevelen!!!

    Sterke punten
    Onzin verkopen en niet bereikbaar zijn.

    Zwakke punten
    Communicatie , communicatie , communicatie.

    Door Janssen Hans op 10 juli 2019 Reageer
  • Levertijd zwaar overschreden. 1e levering (telefonisch afgesproken) uur geacht n: niemand kwam opdagen Telefonisch onbereikbaar pf wordt nooit teruggebeld. Tweede levering: er ontbrak een deel. Sindsdien krijg je voicemail; je kan zelfs geen boodschap inspreken. Ook min mails worden niet beantwoord of ik word met mooie beloftes afgescheept. Mijn advies nooit zaken mee doen.

    Sterke punten
    NIET!!

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar. Komen beloftes niet na. Kunnen orders niet goed afhandelen zowel in productie als aflevering Communicatie verschrikkelijk slecht

    Door Jan op 24 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een heel slecht bedrijf die niet klantvriendelijk is totaal onbeschoft, asociaal en schijt hebben aan de klant Dit was de belofte: Wij komen op 13 juni 2019 tussen 13:30 - 15:30 uw order bezorgen. In verband met files en wijzigingen, kan het tijdsbestek van de levering uitlopen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. we zijn thuis gebleven er is niemand op komen dagen maar ook geen telefoontje gehad dat ze niet kwamen of dat de levering niet doorging Heb een aantal malen geprobeerd een van de mensen aan de telefoon te krijgen, maar kreeg iedere keer de recepetie op afstand en die weten niks, deze mensen worden voor de kar gespannen op vrijdag middag heb een mevrouw gesproken ze zou mij zelf het glas komen brengen en ze zou mij zeer zeker op maandag terug bellen tot op heden nul ook de e-mails wordt niet op gereageerd een totale stilte ik ga maandag naar Veenendaal mijn geld ophalen want ook dat heb gezegd dat ze het terug zouden storten maar helaas

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    totaal geen communicatie en komen de beloftes niet na een bedrijf dat een receptie hanteert die totaal nergens van op de hoogte zijn en service die ze beloven is minder dan nul heel slecht

    Door Leo van Dijk op 21 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf, er klopt helemaal niets van de communicatie en alles wat ze zeggen kan je per definitie in twijfel trekken. Betaald is er al, daarna nul reactie. Niet per telefoon, niet per mail in zijn geheel niet. Waardeloos bedrijf, jullie moeten je kapot schamen dat jullie op deze manier naast de zakelijke markt ook particulieren een loer draaien!

    Sterke punten
    Vooraf kan alles

    Zwakke punten
    Na betaling van je bestelling , waardeloos , geen reactie geen spullen geen communicatie

    Door Mark Baars op 21 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vlak voor levering een smoesje dat ze niet kunnen uitleveren. Maar de week erop wèl! Mooi niet, je hoort gewoon niets meer. Telefoon wordt of niet opgenomen of een externe telefoondienst die nergens van weet stuurt je het bos in en erkent dat het een slecht bedrijf is. Reageren niet op mail. Wegblijven! Leuk bedrijf voor VARA kassa, is zal ze tippen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Respectloosheid voor anderen.

    Door Tanja op 21 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Awful communication, delivery take ages and they don't seem to care much about that because the most you complain the most you are ignored. I don't recommend this shop to anyone!

    Sterke punten
    Geen! Nada! None!

    Zwakke punten
    Te laat leveren en niet hierover communiceren. Delivery takes ages, not clear communication and terrible customer service!

    Door Paulo Fornaz op 19 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had netjes maat opgegeven en ik kreeg glas met foute maten dus het is helemaal niet waar wat ze zeggen op maat snijden.dat klopt gewoon niet je bent je geld kwijt als je glas bestelt bij glaskoning.ik wens glaskoning dat ze faid gaan dat ze klanten niet bedonderen met hun belooftes die ze niet kunnen waarmaken.ik zou nooit iemand glaskoning aanbevelen zelfs een vajand

    Sterke punten
    Totaal niet .ik vind dat ze veel liegen tegenover hun klanten ik beveel niemand om bij glaskoningglas te bestellen op maat

    Zwakke punten
    Ik vind dat ze veel zwakke punten hebben vooral leugens

    Door Sead op 29 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind glaskoning een belediging van woord koning.ik vind dat ze beter glashelder moeten noemen.zoals ze hun bedrijf zelf moeten noemen glashelder dat zijn ze helaas niet.totaal geen communicatie assosiaal hoe ze klanten behandelen geen enkel inzicht waneer je glas wordt geleverd.ik vind dat ze richting nekerman gaan totaal klant communicatieloos.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Besteling duurt veel te lang en geen comunicatie

    Door Ontevreden k op 15 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij Glaskoning gehard gelaagd glas besteld, na wat emailwisseling over de beste dikte veiligheidsglas voor een balustrade. Ze gaven vriendelijk en goed advies. De prijs was aantrekkelijk. De levertijd was 2-3 weken, maar dat was duidelijk op de site aangegeven. Ook het ruilen van het - door mij verkeerd opgegeven bevestigingsmateriaal - ging na een telefoontje moeiteloos. Kortom ik ben tevreden over de prijs en kwaliteit, de dienstverlening en de bezorging.

    Sterke punten
    lage prijs prima kwaliteit geleverd binnen de van te voren aangegeven levertijd

    Door Rudolf op 6 maart 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij de eerste bestelling was er een stuk enkel glas bij die volgens mij met de ''losse pols'' gesneden was. Missen is nu eenmaal menselijk, heb het zo gelaten wegens vanuit Belgie. Bij de tweede bestelling werd een spiegel geleverd in plaats van een dubbelle beglazing, ben al 6 weken aan het wachten op hun ''we zijn er mee bezig''. Ondertussen neemt er daar blijkbaar niemand de telefoon meer op. Triestig

    Zwakke punten
    Het koninklijke van de glaskoning.

    Door Antheunus op 10 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 1e levering week te laat 2e levering 3 weken te laat Offertes verschillen in prijs (40% duurder over hetzelfde product) Wel vooraf betalen. Niet communiceren. Niet terugbellen Website wordt niet aangepast naar realiteit.

    Sterke punten
    Niet communiceren wel vooraf laten betalen.

    Zwakke punten
    Te laat leveren en niet hierover communiceren. Je moet zelf contact opnemen en dan word je aan het lijntje gehouden.

    Door Gerard op 12 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vele maanden terug een veiligheidsglas besteld voor in deur. Correcte maten doorgegeven maar bij levering bleek het glas 1 cm te lang. Na vele maanden , ja maanden , mails over en weer , maar nog steeds geen oplossing. Het is een regelrechte schande en ik kan niet anders dan afraden om bij deze firma iets te bestellen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    slechte service , je wordt aan het lijntje gehouden zonder oplossing aan te reiken.

    Door DE VRIESE op 29 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek GlasKoning

Schrijf je eigen review



VergelijkGlaszetters.nl

Op VergelijkGlaszetters.nl lees je reviews over alle glaszetters van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw glaszetter ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!