GlasKoning

Online glas bestellen | Glaskoning.nl Glas bestellen via internet, het kan! Bij Glaskoning.nl bestelt u enkel glas, dubbel glas en spiegels voor de allerlaagste prijs. Bekijk direct het aanbod!

GlasKoning Reviews

  Langzaam en slechte communicatie, maar het glas is ok.

  Het glas, assortiment en de prijs op zich is goed. Maar levertijd van meer dan 2 maand (zonder enige communicatie). Ik wilde nog een extra (enkel) glas bijvoegen, maar dat ging niet, moest ik maar opnieuw verzendkosten betalen. Bij levering was er een document dat verklapte dat alles al een maand bij hen was aangekomen. Glas op straat geleverd, zonder dat ik het wist. Met een later uur op de leverbon dan het echte leveruur.

  Sterke punten
  Assortiment en prijs Bestelgemak

  Zwakke punten
  Slechte communicatie Slechte levertijden. Een enkel stukje glas heeft wel een heel dure verzending.

  zeer slechte communicatie en levering

  Glas besteld bij glaskoning 10 weken moeten wachten komt door corrona volgens glaskoning diverse glashandels gebeld en konden allemaal binnen 3 weken leveren .Bij aflevering een hork van een chauffeur neemt totaal de corrona regels niet in acht en te lui om glas binnen te zetten. tevens een breukruit en ruit met kras. Mijn vraag hoe dit op te lossen zijn antwoord dan MOET U een mail sturen en als u niets hoor een telefoontje ik zeg pardon maar u levert manco ik mag verwachten dat u dit doorgeeft en regelt antwoord van de hork nee zo werkt het niet. Uiteindelijk ik toch maar bellen en mailen ene jelle praat veel maar geeft geen concreet antwoord.OP 21/08 zouden de mancos geleverd worden.op 20+-08 krijg ik om 18.00 uur een mail er kan niet geleverd worden want zieken bij leverancier en bij glaskoning .wat een onzin dus een paar zieken en het bedrijf ligt plat .Ik heb gemeld dat ik dit niet accepteer zieken zijn geen reden tot onmacht ik heb kosten en reservering glaszetter gemaakt en die ga ik op de glaskoning verhalen . ik ben er klaar mee dit is knoeiwerk ik ga voortaan weer naar de glashandel op de hoek dan maar iets duurder maar wel service garantie en klantvriendelijk. ik denk dat de glaskoning zijn betalingsverplichtingen niet nakomt dus kijk uit met bestellen het kan zomaar zijn dat u uw geld kwijt bent .Het vooruitbetalen is gevaarlijk bij dit soort bedrijven dus een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  Zwakke punten
  zwakke punten communicatie klantonvriendelijk liegen en smoezen verzinnen het ligt namelijk altijd aan de leverancier.Echter kontakt gehad met leverancier en deze ontkent dit in alle talen

  Zeer slecht

  Twee maanden wachten op twee kleine ramen! Ook nog eens te duur vond ze op internet veel goedkoper

  Sterke punten
  Niks kopen hier

  Cursus communicatie

  Na 1 maand geenlevering , geen nieuws. Noch via mail, noch telefonisch bereikbaar. Lijkt wel een spookfirma geworden.

  Sterke punten
  Goed communicatie voor de verkoop

  Zwakke punten
  GEEN COMMUNICATIE, NA VERKOOP !!!!!

  Super service

  Zeer goed bedrijf met hoge dienstverlening. Henk bracht ons met alle charme en hulp het grote raam tot binnen onze moestuin. Keurig gebeld van te voren. Alles volgens afspraak en een 10 voor de service en bezorging.

  Sterke punten
  Zie review

  Zwakke punten
  Niet

  hoekjes kapot en de pp slijp randjes niet gelijk

  Bij verschillende ruiten waren er hoekjes kapot en de pp slijp randjes waren niet allemaal even diep wat ook niet hoort. Krijg geen vergoeding omdat ik het te laat gemeld heb, jammer.

  bezint eer ge begint

  Laat je niet verleiden door de prijs, je kunt je glas beter ergens anders bestellen. De levertijd was prima (binnen 14 dagen) maar: 1. het glas was niet recht (het snijvlak loopt rond) en niet haaks afgesneden. 2. Ze houden rekening met de ventilatieroosters, het formaat hiervan trekken ze af van de glas maat. Ik heb 7 dezelfde ruiten (alle 7 hetzelfde formaat) waarvan er 2 waren uitgerust met een ventilatierooster. De 5 ruiten zonder ventilatierooster passen prima maar de ruiten met ventilatierooster zijn eigenlijk zo'n 5mm te kort in de hoogte, dit hebben ze dus verkeerd opgemeten. Ik heb contact met ze gezocht om het in ieder geval te melden en een klacht in te dienen. Het enige wat ze doen is zich verschuilen achter hun toeleverancier terwijl ik een overeenkomst heb met de Glaskoning. Ook zeggen ze het spijtig te vinden en ze geven het door aan de leverancier. Voor toekomstige leveringen krijg ik 5% korting. Daar kun je wat mee. Gelukkig heb ik nog altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Europese Commissie (serieus, het staat op hun website: https://www.glaskoning.nl/klantenservice/). Toffe lui, bezint eer ge begint, ik koop er niet meer.

  Zwakke punten
  slechte kwaliteit, nog slechtere service

  Glazen tafelblad

  Buiten verwachting snel een Tafelblad op maat geleverd. Prima afgewerkt en ziet er perfect uit.

  SLIKKEN - OF - STIKKEN - Verkoper idd GLASJOKERS !!!!

  2 dagen voor de kerst bevestiging v order ontvangen, maar liet in de kerstperiode via mail een wijziging weten. Echter wijziging kon niet worden doorgevoerd omdat alles al in productie was. Maar levering was pas eind januari. Pech dus nogmaals een extra bestelling gedaan. Op dag van levering is om 6:00 even snel een mailtje naar mij gestuurd dat de levering niet tussen de eerder afgesproken tijden 11:00-13:00 zal plaatsvinden, maar eenzijdig vervroegd dat levering tussen 7:00-9:00 zal zijn. Vooraf tevergeefs getracht, middels mails en bellen, duidelijk te maken dat, nu mij geen redelijkheid wordt gegund, dit voor mij niet mogelijk is. Evengoed heeft Glaskoning omstreeks 7:15 en zonder instemming van de klant het glas onbeheerd op de openbare weg gezet. Glaskoning is niet helemaal op de hoogte dat juridisch gesproken geen sprake is van een levering. nb niet mijn gewoonte om negativiteit weg te schrijven, maar vind dit gewoon een stijlloos bedrijf

  Zwakke punten
  slechte communicatie

  zeer tevreden

  1 klein ruitje besteld, keurig geleverd volgens afspraak.

  Sterke punten
  overzichtelijke site. makkelijk bestellen

  duca rooster

  glas prima geleverd, wel jammer dat ducarooster zonder rubber geleverd word het wordt nergens vermeldt dat het met rubber of glasband wordt gedaan.( ook jammer dat ik ook een verkeerde maat opgegeven heb) dus een nieuwe ruit besteld.

  Sterke punten
  goede site

  Zwakke punten
  wederzijds zullen we altijd wel wat hebben

  Niet aanbevolen, ontbreken van communicatie en bizar lange levertijden

  Niet aanbevolen, ontbreken van communicatie en bizar lange levertijden.

  Sterke punten
  prijs

  Zwakke punten
  alles behalve prijs

  Nooit hier bestellen!

  Zeer onbetrouwbaar bedrijf. De levertijd wordt telkens uitgesteld. We zijn nu meer dan een maand aan het wachten op het glas en krijgen op het laatste moment een afzegging omdat de bus zogenaamd kapot is. Echter lees ik hier dat ze dit excuses ook bij anderen gebruiken. Er zijn meerdere websites waar het glas binnen 3 dagen wordt geleverd en die zijn nog goedkoper ook. Nooit meer hier bestellen dus!

  Zeer ontevreden

  Nu 2 x bij glaskoning besteld . Helaas glas komt iedere keer later dan aangegeven . Ze hebben 2 keer als reden gegeven dat de bus stuk was, wel toevallig nu 4 weken na leverdatum totaal 8 weken verder glas nog niet ontvangen reden ; breuk. communicatie ook zeer slecht!!!

  Sterke punten
  Afspraken niet na komen

  Ik beveel Glaskoning NIET aan!!

  Wat een waardeloos bedrijf! Niets dan klachten over Glaskoning. Slechte communicatie, telefonisch onbereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd. Meerdere malen aangegeven dat het glas voor onze stacaravan is op een camping. Wordt het glas voor 8:00 geleverd! Een planner die zijn vak verstaat gaat eerst uitzoeken vanaf hoe laat de camping toegankelijk is. Glas wordt incompleet geleverd. Hiervan worden wij van tevoren niet op de hoogte gebracht. We wachten al ruim 2 weken op het resterende glas, maar Glaskoning geeft niet meer thuis. Op e-mails geen reactie en aan de telefoon wordt de hoorn erop gegooid vanwege drukte. Waardeloos! Ik raad niemand aan om glas bij dit bedrijf te bestellen. Daarnaast is het glas zeer slecht afgewerkt. Zonde van de ruim 400,-. Medewerkers beloven terug te bellen of een e-mail te sturen, maar niets van wat wordt beloofd, wordt nagekomen. Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we hier NOOIT glas besteld.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie Matige kwaliteit glas Beloftes worden niet nagekomen Bestelling niet compleet Amper bereikbaar (je moet echt geluk hebben om iemand aan de telefoon te krijgen)

  Communicatie van lik me vestje

  Probeer als het even kan een andere leverancier te vinden. Of je moet een fan zijn van: Lang wachten op een prijsopgave. Meteen maar alles betalen. Lang wachten op je bestelling. Niet op komen dagen ondanks de afspraak. Glas niet op een afgesproken plek neerzetten, maar langs de weg tegen de heg kwakken. Geen sorry of excuus willen krijgen. Geen reclamatie serieus nemen na beschadigingen. Als je hier wel op kickt, ga dan gerust naar de glaskoning. Ik kan het je aanbevelen!!!

  Sterke punten
  Onzin verkopen en niet bereikbaar zijn.

  Zwakke punten
  Communicatie , communicatie , communicatie.

  zeer slechte organisatie

  Levertijd zwaar overschreden. 1e levering (telefonisch afgesproken) uur geacht n: niemand kwam opdagen Telefonisch onbereikbaar pf wordt nooit teruggebeld. Tweede levering: er ontbrak een deel. Sindsdien krijg je voicemail; je kan zelfs geen boodschap inspreken. Ook min mails worden niet beantwoord of ik word met mooie beloftes afgescheept. Mijn advies nooit zaken mee doen.

  Sterke punten
  NIET!!

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar. Komen beloftes niet na. Kunnen orders niet goed afhandelen zowel in productie als aflevering Communicatie verschrikkelijk slecht

  een levering belooft komt niet opdagen besteld 22-5-2019

  een heel slecht bedrijf die niet klantvriendelijk is totaal onbeschoft, asociaal en schijt hebben aan de klant Dit was de belofte: Wij komen op 13 juni 2019 tussen 13:30 - 15:30 uw order bezorgen. In verband met files en wijzigingen, kan het tijdsbestek van de levering uitlopen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. we zijn thuis gebleven er is niemand op komen dagen maar ook geen telefoontje gehad dat ze niet kwamen of dat de levering niet doorging Heb een aantal malen geprobeerd een van de mensen aan de telefoon te krijgen, maar kreeg iedere keer de recepetie op afstand en die weten niks, deze mensen worden voor de kar gespannen op vrijdag middag heb een mevrouw gesproken ze zou mij zelf het glas komen brengen en ze zou mij zeer zeker op maandag terug bellen tot op heden nul ook de e-mails wordt niet op gereageerd een totale stilte ik ga maandag naar Veenendaal mijn geld ophalen want ook dat heb gezegd dat ze het terug zouden storten maar helaas

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  totaal geen communicatie en komen de beloftes niet na een bedrijf dat een receptie hanteert die totaal nergens van op de hoogte zijn en service die ze beloven is minder dan nul heel slecht

  Waardeloos bedrijf

  Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf, er klopt helemaal niets van de communicatie en alles wat ze zeggen kan je per definitie in twijfel trekken. Betaald is er al, daarna nul reactie. Niet per telefoon, niet per mail in zijn geheel niet. Waardeloos bedrijf, jullie moeten je kapot schamen dat jullie op deze manier naast de zakelijke markt ook particulieren een loer draaien!

  Sterke punten
  Vooraf kan alles

  Zwakke punten
  Na betaling van je bestelling , waardeloos , geen reactie geen spullen geen communicatie

  Prutsers

  Vlak voor levering een smoesje dat ze niet kunnen uitleveren. Maar de week erop wl! Mooi niet, je hoort gewoon niets meer. Telefoon wordt of niet opgenomen of een externe telefoondienst die nergens van weet stuurt je het bos in en erkent dat het een slecht bedrijf is. Reageren niet op mail. Wegblijven! Leuk bedrijf voor VARA kassa, is zal ze tippen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Respectloosheid voor anderen.

  Worst service I ever got in The Netherlands

  Awful communication, delivery take ages and they don't seem to care much about that because the most you complain the most you are ignored. I don't recommend this shop to anyone!

  Sterke punten
  Geen! Nada! None!

  Zwakke punten
  Te laat leveren en niet hierover communiceren. Delivery takes ages, not clear communication and terrible customer service!

  Verkeerde maat van het glas

  Ik had netjes maat opgegeven en ik kreeg glas met foute maten dus het is helemaal niet waar wat ze zeggen op maat snijden.dat klopt gewoon niet je bent je geld kwijt als je glas bestelt bij glaskoning.ik wens glaskoning dat ze faid gaan dat ze klanten niet bedonderen met hun belooftes die ze niet kunnen waarmaken.ik zou nooit iemand glaskoning aanbevelen zelfs een vajand

  Sterke punten
  Totaal niet .ik vind dat ze veel liegen tegenover hun klanten ik beveel niemand om bij glaskoningglas te bestellen op maat

  Zwakke punten
  Ik vind dat ze veel zwakke punten hebben vooral leugens

  Glaskoning niet serius

  Ik vind glaskoning een belediging van woord koning.ik vind dat ze beter glashelder moeten noemen.zoals ze hun bedrijf zelf moeten noemen glashelder dat zijn ze helaas niet.totaal geen communicatie assosiaal hoe ze klanten behandelen geen enkel inzicht waneer je glas wordt geleverd.ik vind dat ze richting nekerman gaan totaal klant communicatieloos.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Besteling duurt veel te lang en geen comunicatie

  Glaskoning doet wat ze belooft

  Bij Glaskoning gehard gelaagd glas besteld, na wat emailwisseling over de beste dikte veiligheidsglas voor een balustrade. Ze gaven vriendelijk en goed advies. De prijs was aantrekkelijk. De levertijd was 2-3 weken, maar dat was duidelijk op de site aangegeven. Ook het ruilen van het - door mij verkeerd opgegeven bevestigingsmateriaal - ging na een telefoontje moeiteloos. Kortom ik ben tevreden over de prijs en kwaliteit, de dienstverlening en de bezorging.

  Sterke punten
  lage prijs prima kwaliteit geleverd binnen de van te voren aangegeven levertijd

  Verkeerde levering

  Bij de eerste bestelling was er een stuk enkel glas bij die volgens mij met de ''losse pols'' gesneden was. Missen is nu eenmaal menselijk, heb het zo gelaten wegens vanuit Belgie. Bij de tweede bestelling werd een spiegel geleverd in plaats van een dubbelle beglazing, ben al 6 weken aan het wachten op hun ''we zijn er mee bezig''. Ondertussen neemt er daar blijkbaar niemand de telefoon meer op. Triestig

  Zwakke punten
  Het koninklijke van de glaskoning.


Bezoek GlasKoning

Schrijf je eigen review