Online glas bestellen | Glaskoning.nl Glas bestellen via internet, het kan! Bij Glaskoning.nl bestelt u enkel glas, dubbel glas en spiegels voor de allerlaagste prijs. Bekijk direct het aanbod!

GlasKoning Reviews

 • Zeer onbetrouwbaar bedrijf. De levertijd wordt telkens uitgesteld. We zijn nu meer dan een maand aan het wachten op het glas en krijgen op het laatste moment een afzegging omdat de bus zogenaamd kapot is. Echter lees ik hier dat ze dit excuses ook bij anderen gebruiken.
  Er zijn meerdere websites waar het glas binnen 3 dagen wordt geleverd en die zijn nog goedkoper ook. Nooit meer hier bestellen dus!

  Door Julia op 21 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
 • Nu 2 x bij glaskoning besteld . Helaas glas komt iedere keer later dan aangegeven . Ze hebben 2 keer als reden gegeven dat de bus stuk was, wel toevallig nu 4 weken na leverdatum totaal 8 weken verder glas nog niet ontvangen reden ; breuk.
  communicatie ook zeer slecht!!!

  Sterke punten
  Afspraken niet na komen

  Door M hoek op 20 september 2019 Reageer
 • Wat een waardeloos bedrijf! Niets dan klachten over Glaskoning.

  Slechte communicatie, telefonisch onbereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd.

  Meerdere malen aangegeven dat het glas voor onze stacaravan is op een camping. Wordt het glas voor 8:00 geleverd! Een planner die zijn vak verstaat gaat eerst uitzoeken vanaf hoe laat de camping toegankelijk is.

  Glas wordt incompleet geleverd. Hiervan worden wij van tevoren niet op de hoogte gebracht. We wachten al ruim 2 weken op het resterende glas, maar Glaskoning geeft niet meer thuis. Op e-mails geen reactie en aan de telefoon wordt de hoorn erop gegooid vanwege drukte.

  Waardeloos! Ik raad niemand aan om glas bij dit bedrijf te bestellen.

  Daarnaast is het glas zeer slecht afgewerkt. Zonde van de ruim € 400,-.

  Medewerkers beloven terug te bellen of een e-mail te sturen, maar niets van wat wordt beloofd, wordt nagekomen.

  Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we hier NOOIT glas besteld.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie
  Matige kwaliteit glas
  Beloftes worden niet nagekomen
  Bestelling niet compleet
  Amper bereikbaar (je moet echt geluk hebben om iemand aan de telefoon te krijgen)

  Door Lenny en Arn op 17 juli 2019 Reageer
 • Ik had netjes maat opgegeven en ik kreeg glas met foute maten dus het is helemaal niet waar wat ze zeggen op maat snijden.dat klopt gewoon niet je bent je geld kwijt als je glas bestelt bij glaskoning.ik wens glaskoning dat ze faid gaan dat ze klanten niet bedonderen met hun belooftes die ze niet kunnen waarmaken.ik zou nooit iemand glaskoning aanbevelen zelfs een vajand

  Sterke punten
  Totaal niet .ik vind dat ze veel liegen tegenover hun klanten ik beveel niemand om bij glaskoningglas te bestellen op maat

  Zwakke punten
  Ik vind dat ze veel zwakke punten hebben vooral leugens

  Door Sead op 29 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik vind glaskoning een belediging van woord koning.ik vind dat ze beter glashelder moeten noemen.zoals ze hun bedrijf zelf moeten noemen glashelder dat zijn ze helaas niet.totaal geen communicatie assosiaal hoe ze klanten behandelen geen enkel inzicht waneer je glas wordt geleverd.ik vind dat ze richting nekerman gaan totaal klant communicatieloos.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Besteling duurt veel te lang en geen comunicatie

  Door Ontevreden k op 15 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek GlasKoning

Schrijf je eigen reviewVergelijkGlaszetters.nl

Op VergelijkGlaszetters.nl lees je reviews over alle glaszetters van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw glaszetter ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!