Glaszetter met 24 uurs Glasservice - Glas.nl Onze Erkende Glaszetters vervangen glas met 15 jaar Garantie. Bij Glasschade dag en nacht binnen 30 min. bij u. Afhandeling verzekering. Bel Glaspunt

Glaspunt Reviews

 • Waardeloos bedrijf. Veel te duur, rekening achteraf dubbel zo hoog. Komen hun afspraken niet na, meerdere keren daarover contact gezocht maar ze reageren nergens op waardoor je ineens met een grote schuld zit. Zeer onvriendelijk Bedrijf is bekend bij tros-radar Jammer dat ik als beoordeling geen 0 sterren kan geven.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Communicatie is slecht, bedrijf reageert nergens op, en als ze al reageren dan is het zeer onvriendelijk

  Door Anoniem op 19 juni 2020 Reageer
 • Bizar hoge factuur voor noodreparatie van 5 minuten (ruim 300 euro). Onvriendelijk aan de telefoon. Slecht ingericht administratief proces. Ontvang van een factuur die ik in januari heb voldaan vandaag voor de 3e keer een herinnering. Super slecht bedrijf. Heb er geen woorden voor.

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Slechte service, bizarre prijzen en vele fouten in administratief proces.

  Door Alice op 10 juni 2020 Reageer
 • Waardeloos!! Komen nooit afspraken en beloftes na. Leveren broddelwerk. Zelfs hun administratie kunnen ze niet op orde krijgen! Ga nooit met deze waardeloze organisatie in zee!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is zwak.

  Door PD op 15 april 2020 Reageer
 • Allesbehalve een snelle service en niet klantvriendelijk. Je kunt beter met een lokale glazenzetter contact opnemen. Zij zitten er als schakel tussen en dat leidt alleen maar tot een hogere prijs en miscommunicatie. Belde ze weer omdat door poging tot inbraak 1 van de eerder geplaatste ruiten die pas een keer na 2 maanden was geplaatst was beschadigd. Het betreft melkglas en wil vanwege eenheid met hetzelfde type via hen dezelfde ruit bestellen. Ik heb zojuist opgehangen vanwege onvriendelijke toon. Ik weiger mijn geld uit te geven aan deze club. Dan maar niet exact dezelfde type ruit in plaats van alle ergernissen die ik nog zie komen.

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijkheid en lange levertijd.

  Door CN op 14 april 2020 Reageer
 • En eindelijk (oktober 2019) is het laatste ontbrekende voorzetraam geleverd! Zo'n 9 maanden zijn er bijna verstreken sinds ik akkoord heb gegeven op offerte een offerte van Glaspunt Ik vind het met geen pent te beschrijven dat ik als klant van Glaspunt zo lang heb moeten wachten op de totale oplevering. 1. Ik heb na 4 maaden moeten bellen of Glaspunt de order nog op de plank had liggen 2. Ik heb diverse keren gebeld wanneer de installatie zou plaatsvinden en van alle toezeggingen dat ik terug zou worden gebeld is er slechts 1x teruggebeld. 3. Ik ben niet te spreken over 'grove aflevering' van het werk, niet netjes afgekit, gescheurd raamkozijn etc. 4. De naadafdichting van het laatst geleverde voorzetraam is niet aansluitend en slordig. Dit zag ik helaas pas nadat de monteur vertrokken waren. 5. Heb 3x verlof moeten openemen voordat alles rond was na 9 MAANDEN! Al met al dieze oplevering van Glaspunt verdient niet de schoonheidsprijs. Wat Glaspunt meldt op de website "Onze jarenlange ervaring en goed opgeleide mensen staan garant voor betrouwbare service en hoge kwaliteit" . Ik weet niet waar dat vandaan komt.

  Sterke punten
  Excuses, na een afronding na 9 maanden en geen enkele compenstatie

  Zwakke punten
  Mijn review zegt genoeg.

  Door Paul op 15 januari 2020 Reageer
 • Binnen 20 minuten mijn ruit gedemonteerd en weer terug geplaatst! Kosten ! 375€! Mijn advocaat is nog goedkoper per uur!

  Zwakke punten
  Oplichters

  Door Petrus op 7 januari 2020 Reageer
 • Op 6 juli 2019 zijn ze bij mij langs geweest om te meten. Glas in serre zat een breuk. He zou uiterlijk 6 weken duren voordat ze zouden komen nameten. Nu zijn we 2 en een halve maand verder. Ik bel wat de stand van zaken is. Nu blijkt uit het gesprek dat het allemaal moeilijk is en dat ze mij tig keer hebben proberen te bellen. Gewoon liegen. Ik ben geen enkele keer gebeld. Ik raad iedereen aan om niet met dit bedrijf in zee te gaan. Onbetrouwbaar!

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  Een lulverhaal ophangen bij de klant en vooral geen verantwoordelijkheid willen dragen voor datgene wat ze hebben beloofd.

  Door Alberto op 30 september 2019 Reageer
 • Heb 5 uur geleden een melding over gebroken raam in mijn slaap kamer gedaan . Niemand heeft contact me me opgenomen . 4 keer gebeld .. bla bla bla .. ik vertrouw dit bedrijft niet ! Niet aan beleven

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Heb 5 uur geleden een melding over gebroken raam in mijn slaap kamer gedaan . Niemand heeft contact me me opgenomen . 4 keer gebeld .. bla bla bla .. ik vertrouw dit bedrijft niet ! Niet aan beleven

  Door Jos Natan op 10 augustus 2019 Reageer

Bezoek Glaspunt

Schrijf je eigen reviewVergelijkGlaszetters.nl

Op VergelijkGlaszetters.nl lees je reviews over alle glaszetters van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw glaszetter ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!