Reviews van deze auteur

5 ramen vervangen

Review over Glaspunt

We zijn ooit besodemietert door een ander glasbedrijf. Ik wilde daarom zeker weten dat het dit keer goed zou gebeuren. We hebben nu Glaspunt gebeld en verder geen problemen gehad. De monteur was aardig en had kennis van zaken. Wel gek dat ik met Glaspunt had gebeld maar er een ander busje op de stoep stond. Heb hier over gebeld. Maar dit was het bedrijf wat voor Glaspunt werkte. Heb daar op zich geen problemen mee, maar omdat ik al ooit eens was besodemietert door een ander bedrijf was ik wel wat argwanend. Achteraf was dat nergens voor nodig.

Sterke punten
Aardige monteurs

Zwakke punten
Wat verwarrend dat er ook met andere bedrijven/onderaannemers wordt gewerkt.

Glastoppers

Review over Glaspunt

bij onderstaand bericht mijn sterren vergeten

Glastoppers

Review over Glaspunt

In 2020 hebben wij onze woning willen renoveren. De twee monteur hebben onze hele woning ingemeten en hebben ervoor gezorgd dat we een beter beeld kregen in de productie van glas. Want wat weet je nou van glas als je er nooit bij stil staat? Door het plaatselijke advies kregen wij een fijn gevoel van deze samenwerking. Na drie werkdagen hadden wij al een offerte voor onze gehele woning. Het akkoord is makkelijk schriftelijk aan te leveren. Na een aantal weken kwamen ze al om het glas te plaatsen. Het ziet er allemaal piekfijn uit en ze helpen je bij het aanvragen van subsidie. Top service! Achteraf kregen wij twee flessen van hun eigen glascleaner, de ramen, spiegels en glasplaten in mijn woning zijn nog nooit zo schoon geweest. Het fijne is, dat je deze ook gewoon bij hen kan bestellen!
Glaspunt is een aanrader voor iedereen die voor glasrenovatie wilt gaan.

Sterke punten
Snelle service, vakmanschap en persoonlijk

Zwakke punten
n.v.t.

glas geplaatst keuken

Review over Glaspunt

Goede service en voor corona begrippen een snelle service, levering glas duurde wel een beetje lang maar was wel duidelijk over gecommuniceerd

Velux dakkapel

Review over Glaspunt

Gebroken ruit vervangen

Review over Glaspunt

Een aantal weken geleden heb ik het glas laten vervangen van mijn schuurdeur door Glaspunt. Moet zeggen dat ze vakkundig zeker sterk zijn, de monteur deed zijn werk en kon ook al m'n vragen bij hem kwijt. Maar met de medewerkers op kantoor zijn er communicatief wel verbeterpunten. Over de factuur kan je alleen overdag bellen en daardoor ontstond er wat miscommunicatie (belde s' avonds). Dit kwam de levertijd niet ten goede. Heb langer moeten wachten voordat het dubbel glas geplaatst kon worden.
Nadat ik hierover belde is mij uiteindelijk wel excuses aangeboden.

Super snelle service en kwalitatief goed werk.

Review over Glaspunt

Met open mond de negatieve reviews zitten lezen. Ik kan me daar zo niet in vinden.
Had ruitschade aan mijn voordeur. De monteur was 30 minuten na de melding bij mij ter plaatse en heeft mooi vakkundig werk afgeleverd. Het was ook een zeer nette goed gemanierde man :)
Ik zou iedereen Glaspunt aan kunnen raden! Voor mij 5sterren

Dubbel glas in woning geplaatst

Review over Glaspunt

Kan me niet vinden in onderstaande reviews. Aardige glaszetters die weten wat ze doen. Kwalitatief goed gezet.

Sterke punten
Goede uitleg wanneer je hierom vraagt. Vakmannen die weten wat ze doen

Zwakke punten
Niet tegengekomen

reacties: